Napuštena vila u stilu „Alise u zemlji čuda”
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Brajan Sansivero, vlasnik Instagram profila na kome objavljuje interesantne prizore napuštenih kuća, oronulih vila i zanimljivih mesta širom planete, nedavno je u Njujorku naišao na bajkovitu vilu u stilu knjige „Alisa u zemlji čuda”.

Prizori koje je unutra zatekao na granici su apsurdnog i očaravajućeg. Počevši od raskošne palete boja, preko igračaka i stilskog nameštaja, pa sve do rustičnih tapeta, enterijer ove vile ostavlja magičan utisak. Gledajući ove zadivljujuće prizore, na momente vam se čini da ste i sami upali u zečju rupu i da šetate magičnim cvetnim vrtom u društvu Alise i njene vesele družine. Jedina razlika je u tome što ovo ipak nije san, već java.

Nažalost, ova vila je, usled izvesnih porodičnih okolnosti, napuštena pa njena praznina kod posmatrača budi setni osećaj. U našoj galeriji pogledajte najlepše kadrove ove vremešne bajkovite lepotice, a za više fotografija proverite i Brajanov Instagram profil.

Napuštena vila u stilu „Alise u zemlji čuda” Otvori galeriju

Print City letnja preporuka #95: Boje sa efektom školske table listri-11-768x576@2x-cover Najlepše biblioteke na svetu Neizostavni detalji u dečjem kutku Kako urediti radni prostor vašeg mališana? sydney-opera-house-768x320 Ovako su zamalo izgledale poznate svetske znamenitosti · · · · · ·