Mirjana Vujcic SS2017 foto 4 Marko Sovilj cover
PULS GRADA · moda

Nova kolekcija za proleće/leto 2017. kreatorke Mirjane Vujčić nastavlja bajkovitu priču o zavodljivoj igri prefinjenosti, elegancije i romantike.

Donoseći sveži dah glamura i sofisticiranosti, nova kolekcija zadržala je i prepoznatljive detalje koji su svojom autentičnošću krasili i prethodne kolekcije: kristali, ručno izrađeni cvetovi koji padaju niz rame, kao i 3D cvetovi pažljivo našiveni na segmente čipke, oživljavajući tako estetiku prve kolekcije Vintage, a potom Eternal i Bloom.

Jednostavnost forme svakog od unikatnih modela, dopunjena nepogrešivim osećajem za lepo, učinili su da kolekcija proleće/leto 2017. sačuva notu vanvremenske elegancije i senzualnosti. Romantično carstvo pastelnih boja, od mlečnobele, puderroze i svetloplave, obogaćeno je novom inspiracijom nežnih tonova mint boje, u jedinstvenoj harmoniji prepoznatljivih detalja ovog brenda.

Nova kolekcija Mirjane Vujčić za proleće/leto 2017, foto: Marko SoviljOtvori galeriju

Negujući senzualnost i prefinjenost ženske lepote, odevni komadi poput kaputa, odela, pantalona i kombinezona s kićankama koje lagano obavijaju struk, nova kolekcija akcenat stavlja na snagu ženske lepote i u odevnim kombinacijama urbanijeg stila. Nežna i neuhvatljiva, a opet snažna i prisutna lepota linija i boja krasi svaki od komada nove kolekcije brenda Mirjana Vujčić.


IMG_9103 S ofingera: Magdalena Klašnja barbican.org.uk 2 cover 2 Vulgarno u modi u poslednjih 500 godina cover1 Laniakea: Svilene marame kao savršen začin za vaš look Nike patike nove Glumci Danina Jeftić i Vuk Kostić prošetali u najnovijem NIKE modelu · · · ·