PS-HX500_fotografija br. 4
U VAZDUHU · tech/web

Vinil ploče postaju ponovo popularne širom sveta, pa je kompanija Sony obradovala sve ljubitelje autentičnog pucketavog zvuka novim PS-HX500 gramofonom koji omogućava uživanje u omiljenim pesmama čak i u pokretu. Model PS-HX500 je prvi na svetu koji nudi opciju konvertovanja kolekcije ploča u digitalne datoteke s kvalitetom audio-sadržaja visoke rezolucije (ekvivalentne DSD kvalitetu).

Za još više kreativnih mogućnosti, na raspolaganju je i PC softver koji se može preuzeti onlajn i koji nudi konverziju sadržaja s ploče u audio-fajlove visoke rezolucije. Nakon povezivanja gramofona s računarom, proces prebacivanja je veoma jednostavan, a pesme se kasnije mogu obraditi, imenovati ili montirati.

PS-HX500 gramofon će biti dostupan u Evropi od aprila 2016. godine po ceni od približno 500 evra.

Adidas kopačke ACE16: Najnovije adidas kopačke su konačno stigle Veče posvećeno NIVEA inovacijama Veče posvećeno NIVEA inovacijama MTS praznični maraton Praznični mts TV filmski maraton Pokreni se za nauku Pokreni se za nauku: Stipendije od 600.000 dinara za naučna istraživanja u oblasti medicine, farmacije, biologije i hemije · ·