shutterstock_1007882572 ZA WEB
U VAZDUHU · promo

Postoji mnoštvo razloga zbog kojih bez ove polise ne bi trebalo ni da razmišljate o prelasku granice i putovanju u inostranstvo, a mi vam prenosimo najvažnije.

Papreni troškovi lečenja u inostranstvu - Pregled u Grčkoj u proseku staje 250, a u obližnjoj Turskoj 600 evra. U slučaju boravka u bolnici, taj iznos može da dođe i do 400 u Grčkoj, odnosno vrtoglavih 2.000 evra dnevno u Turskoj! Međutim, ukoliko uz sebe imate polisu UNIQA putnog osiguranja ne samo da će troškove dijagnostike, lečenja, hospitalizacije ili čak i prevoz hitne službe snositi vaša osiguravajuća kuća, već ćete biti oslobođeni bilo kakvog direktnog plaćanja bolnici. 

Pristupačne cene putnog osiguranja – Naspram troškova lečenja, putno osiguranje čini se kao zanemarljiva investicija za koju je u proseku po danu boravka u inostranstvu potrebno izdvojiti svega jedan evro. Za standardni paket UNIQA putnog osiguranja, za 10 dana boravka u Evropi, potrebno je izdvojiti nešto manje od 1.300 dinara. U slučaju bolesti ili nezgode ovim paketom je pokriven trošak do 30.000 evra. UNIQA predviđa posebne pogodnosti za porodice – putno osiguranje za dvoje odraslih i dvoje dece staje oko 3.500 dinara za 10 dana boravka u Evropi, a pokriće za svakog člana je 30.000 evra. 

Sa putnim osiguranjem pokriveni ste 24/7 –  U slučaju bolesti ili nezgode Centar za pomoć na raspolaganju vam je 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Dovoljno je da pozovete Centar za pomoć, odakle će vas operateri usmeriti u najbližu zdravstvenu ustanovu. 

Bez troškova telefoniranja – UNIQA je jedino osiguranje u Srbiji koje je ove sezone aktiviralo poseban Viber broj, putem kojeg možete da pozovete Centar za pomoć i prijavite iznenadnu bolest ili nezgodu.

Podsetimo, UNIQA je lider na polju putnog osiguranja koje je moguće kupiti preko vebšopa, u UNIQA poslovnicama širom Srbije, filijalama Raiffeisen banke i partnerskim turističkim agencijama.

Coca-Cola HBC Srbija (2) Coca-Cola HBC Srbija još jednom najpoželjniji poslodavac Baner 800x600px_cover Program lojalnosti Grand kafe Gold: I miris i ukus, i siguran dobitak na radost potrošača Eucerin put lepote Krenite na Eucerin put lepote Telekom Srbija oprema informaticke kabinete sirom Srbije Program „Pokrećemo pokretače“ Telekoma Srbija kreće od osnovnih škola · ·