North-Korea-Banned-Cover
U VAZDUHU · svet

Erik Laforg je francuski fotograf koji već godinama posećuje Severnu Koreju ne bi li svojim foto-aparatom uhvatio momente stvarnog života u ovoj izrazito tajnovitoj zemlji u kojoj nikad nismo sigurni da li gledamo izrežiranu predstavu ili pravo ponašanje ljudi.

Kao što vam je već sigurno poznato, vlasti Severne Koreje ne gledaju blagonaklono na turiste koji postavljaju mnogo pitanja, a poznati su i po svojim suludim zabranama, posebno kada je u pitanju fotografisanje. U svakoj drugoj zemlji, slike nalik ovima koje možete pogledati u našoj galeriji bi se smatrale najnormalnijim prikazom svakodnevnog života. U severnokorejskoj diktaturi, međutim, to se maltene tretira kao čin špijunaže pa nas ni malo ne čudi da je Erik Laforg stavljen na crnu listu i više mu nije dozvoljeno da poseti ovu zemlju.

Pogledajte u galeriji kako izgledaju njegove nelegalne fotografije, a za više informacija o njihovom autoru, posetite njegov zvanični veb-sajt.

Deca se igraju na gotovo pustom drumu PjongjangaOtvori galeriju
Automatski nacrt Nevreme koje oduzima dah maxresdefault_cover Najbolje (ali i najčudnije) japanske reklame u 2017. Šangaj je najmoderniji grad u Kini 10 stvari u kojima greše oni koji dolaze na rad u Kinu st-basils-cathedral-1796032_960_720 Srbin u Rusiji · ·