pagecover
PULS GRADA · gastro

Za devojku koja se „krije“ iza Foodbites Instagram profila, deserti ne moraju uvek da budu puni šećera da bi bili ukusni. Koristeći voće kao glavni sastojak svojih obroka, ali i umetničku inspiraciju, ona priprema veoma ukusne i zdrave deserte koji su istovremeno i estetski primamljivi aranžmani hrane na njenom nalogu.

Svaka od njenih nekonvencionalnih poslastica se sastoji od voćnih kombinacija aranžiranih tako da nas podsećaju na standardne deserte, što u konkretnom slučaju znači da možemo jesti jagode i maline iz korneta, kivi kao lizalicu, ili komade lubenice, koji su često oblikovani metalnim kalupima za kolače tako da izgledaju kao zvezde ili srca. Ponekad su voćne kombinacije dopunjene čokoladnom glazurom, sladoledom ili galetama, ali je voće uvek glavni deo obroka.

Pogledajte u galeriji kako izgledaju neki od najlepših aranžmana zdravih deserta sa Foodbites Instagram profila.

Izvor: @foodbites InstagramOtvori galeriju
pagecover 6 letnjih salata za vrele junske dane steak-978654_960_720_cover Kako napraviti savršen biftek u 6 jednostavnih koraka Restoran Enso Moderna gastronomija: Restoran Enso ima novi meni unnamed (5)_cover Dva štapića – posvećenost i ljubav · · ·