iop
PULS GRADA · sport&rekreacija

Pored žutog i crvenog kartona koji se nalaze u sudijinom džepu, sada se na utakmici italijanske Serije B našao i zeleni karton. Boja ovog kartona znači fair-play i prvi igrač u istoriji koji je dobio ovaj karton je napadač Vincenzo Galano.

Ne, ovo nije šala. Zeleni karton u fudbalu šalje važnu poruku. Konačno se otvara mogućnost da fudbaleri budu nagrađeni. A ovaj potez koji je za sada u Seriji B trebalo bi da poboljša sliku o stanju fudbala u Italiji. A konačno, oni koji gledaju fudbal mogu da shvate da u životu ponekad mogu da budu nagrađeni zato što su nekome u nečemu asistirali ili su jednostavno bili dobri i fer. Zeleni karton mogu dobiti i trener čak i navijač.

Napadač Vićence Christian Galano, skrenuo je pažnju sudiji da nije lopta za njegov tim kako je svirao, već je on poslednji igrao loptom, te svakako pripada protivničkom timu. To je bio potez za prvi zeleni karton u istoriji fudbala. Ako vas interesuje rezultat, Vićenca je pobedila 4:1 klub Virtus Entelu. Sudija meča je bio Marco Mainardi. Inače, zeleni karton je na snazi od januara 2016. godine, ali eto, trebalo je dočekati skoro kraj godine da bi se desila situacija u kojoj će on biti dodeljen. Možda će u nastavku sezone biti drugačije?

Hotel u Budvi Budva Autumn Yoga Retreat Fall Detox sa Ninom Fall Detox sa Ninom Lazić Grčki joga učitelj Poznati grčki instruktor joge dolazi u Beograd zu Neobična vrsta joge ·