Zoe Kida i Gordan Kicic Vucibatina
KULTURA · muzika

„Vucibatina“ je drugi singl sa novog albuma benda Zemlja Gruva, koji nosi naziv „Šta stvarno želiš?“. Romantična „Vucibatina“ nas po atmosferi vraća u eru šezdesetih i zlatno doba soula, a duhoviti tekst koji prati ljubavnu priču gradskog para smešten je u aktuelni trenutak. Pesmu potpisuju Vojin Ristivojević, Milovan Bošković i Zoe Kida. Prateće vokale otpevali su Aleksandar Eraković Era i Srđan Marković. Režiju spota potpisuje Kosta Đuraković, a kao specijalni gost pojavljuje se glumac Gordan Kičić.

Čim sam preslušao  pesmu  odmah sam prihvatio da snimamo spot. Uživali smo na snimanju gde je vladala opuštena i prijateljska atmosfera. Moram i da pohvalim Zoe koja je slušala savete reditelja i odlično se snašla u glumačkim zadacima. Zadovoljan sam konačnim rezultatom. Nadam se da ćete uživati.“ završava Gordan Kičić, glavni akter spota.

KKN Kanda Kodža i Nebojša: Dva koncerta i novi singl unspecifiedAL Novi jesenji hit sastava „Artan Lili“ LP Duo Hibridni klavir na „Keyboard Days“ festivalu Ritam Nereda LIVE 01 _ foto Marko Ristic „Ritam Nereda“ slavi 20 godina albuma „Zvuci bola“ · · · ·