kolaz
U VAZDUHU · urban flash

Postoji izreka koja kaže da je svaki kraj novi početak. To dobija svoju potvrdu u iskustvu brazilskog ilustratora Rafaela Montese koji se razveo sa ženom pre nekoliko godina. Kada mu je ona rekla zbogom, Rafael je ostao u praznoj kući, a jedini kompanjon mu je bio jedan pas.

„Ona je odnela sa sobom sav nameštaj, kuhinjske aparate, dekoracije i slike. Jedino mi je ostavila njenog bul terijera koga je po svojim omiljenim cipelama nazvala Džimi Ču“, izjavio je Rafael za sajt Bored Panda. Inspirisan životom u praznoj kući sa kućnim ljubimcem, Rafael je došao na ideju da se malo zabavi sa svojim novim najboljim prijateljem.

On je počeo da fotografiše Džimija po kući i kombinuje njegove slike sa crtežima koji ga stavljaju u najrazličitije zabavne scenarije. Svoje kolaže je objavio na Instagramu gde je našao na veliko odobravanje ljudi. Sada ga na to društvenoj mreži prati skoro 600 hiljada ljudi; pogledajte u našoj galeriji i zašto.

Žena ga je ostavila u praznoj kući sa kučetom i evo čime se on danas baviOtvori galeriju
pexels-photo-583437 5 načina da budete mentalno jači page-crtezi Jedan tata pokazuje šta bi se desilo kada bi dečji crteži postali stvarnost a_group_meeting_at_the_office 4 tipa šefova i kako da se nosite sa njima Godišnji odmor Nova turistička ponuda: Samo za odrasle · · ·