Žena pilot
U VAZDUHU · društvene mreže

Maria Pettersson je žena pilot avio kompanije Raynair, ali za razliku od svojih kolega ona posao rado udružuje sa zabavom i slobodnim vremenom. Svoj uzbudljiv život deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, prvenstveno na Instagramu. Tamo se možete upoznati sa životom mlade žene pilota za koju bi se moglo reći da udiše život punim plućima, čak i kada je među oblacima.

Maria do sada na svom Instagram profilu ima preko 200 hiljada pratilaca koji uživaju u njenim fotografijama koje prilično redovno objavljuje, bilo da je na zemlji i uživa u čarima joge, ili da je među oblacima i upravlja putničkim avionima.

Maria Pettersson dolazi iz Švedske, tačnije Geteborga, ali je njen Instagram nalog „zapaljen“ onoga časa kad se preselila u Italiju, tačnije Palermo na Siciliji odakle je počela da objavljuje zabavne fotografije sebe i svoje porodice. Službeno, ona u Boingu 737 koji može da primi 200 putnika provodi dosta vremena, ali kada je počinjala najpre je upravljala sportskim avionom Cessna 172. Danas je inspiracija mnogim ženama koje se suočavaju sa sličnim problemima u dokazivanju da su jednako dobre u pilotiranju kao i muškarci. Sa 25 godina ona danas živi svoj san, a evo zašto je postala toliko popularna na društvenim mrežama.

Otvori galeriju
deca Instagram nalog koji deli probleme roditelja modne tate Modne tate- Očevi koji nemaju stila Poznati Oni su uvek u centru pažnje kardashian One toliko liče na Kim Kardashian · · · ·