uz
KULTURA · art

Ko kaže da godine moraju da budu ograničenje? Ili da u starosti ljudi ne mogu da budu kreativni? Jednom umetnik, uvek umetnik i uvek stvara nove svetove, nije bitno koliko ima godina.

Majka umetnika Tonyja Luciana nije više mogla da vodi računa o sebi i kanadski umetnik je odlučio da počne da se brine o njoj. Odlučio je da sve vreme koje provodi sa njom bude kreativno- počeli su zajedno da stvaraju umetnost. Tony Lucian je želeo da se njegova majka oseća korisnom i da izgradi samopoštovanje, i smatrao je da će umetnost da joj pomogne u tome. Rezultat svega je sjajan- fantastične nadrealistične fotografije veoma zanimljivih obrta. Umetnik Tony Lucian kaže da je osečaj koji je zajednički rad na umetničkim delima probudio kod njegove majke neverovatan, ona se osećala ponovo živom, mladom i energičnom. U galeriji možete videti šta rade Tony Lucian i njegova 91-godišnja majka.

Nikad nije kasno za umetnostOtvori galeriju

tz Radni dan kroz ilustracije Izložba u Centru za grafiku „Jednostavno, zabavno i opasno“ sa Mladenom Stropnikom tet Tetovaže na ušima London London planira da ponovo bude grad umetnosti i umetnika ·