decisions
U VAZDUHU · urban flash

Svi mi ponekad donosimo loše odluke, ali vremenom naučimo da živimo sa njima i trudimo se da sledeći put ne napravimo istu grešku. Jedna žena iz Ujedinjenog Kraljevstva, međutim, smatra da je napravila toliko loših odluka u poslednjih godinu dana da je sada vreme da prebaci odgovornost odlučivanja na nekog drugog, i ne samo to, ona je spremna da ovaj osobi plati 2.000 funti mesečno za tu uslugu.

Zbog čega se ona odlučila na ovaj očajnički potez? Krenimo redom…

U poslednjih 12 meseci, ova žena iz Bristola je izgubila pozamašnu sumu novca jer je verovala dobroj prijateljici, pošlo joj je za rukom da ostane švorc i bez smeštaja u stranoj zemlji, bila je u vezi sa patološkim lažovom, a kao šlag na tortu, neko ju je opelješio na ulici njenog grada.

Posle takvih nedaća, ona više ne veruje u svoj sud i u potrazi je za osobom koja će joj pomoći. Njen oglas na sajtu za traženje eksperata iz različitih oblasti je već privukao pažnju javnosti, a ako vi smatrate da ste prava osoba koja joj može pomoći registrujte se na ovoj platformi i ponudite joj svoje usluge.

Jedino što treba da radite je da je savetujete u vezi sa izborom muškaraca na Tinder društvenoj mreži za upoznavanje i odlučujete umesto nje kako će da troši platu nakon što podmiri osnovne potrebe. Za 2000 funti to ne zvuči kao mnogo težak posao. S druge strane, potrebno je da ste dostupni za razgovor 7 dana u nedelji 24 sata dnevno. Kada bolje razmislimo, možda je ipak bolje da ne prihvatite ovu ponudu da ne biste vi bili ti koji će sledećeg meseca tražiti nekog da donosi odluke umesto vas…

adult-blank-business-515171 Ovo su najproduktivniji horoskopski znaci BeFunky-collage (11) 5 tipova singl devojaka photo-1525856826449-64ca66a20383 Kako milenijalci menjaju svet? page-cover Oni su se obogatili na najčudnije načine · ·