photo-1505249961684-d696cc2bb301
U VAZDUHU · urban flash

Lojalnost, pouzdanost i iskrenost su osobine koje žene najviše cene kod muškaraca. Nažalost, veoma je teško proceniti kakav je neko kada tu osobu vidite prvi put. Budući da je naučno potvrđeno da je ponekad potrebno svega nekoliko sekundi da bi se zaljubili u nekoga, takav osećaj sigurno nemamo zbog gore pomenutih kvaliteta, već zbog nečega drugog.

Postoje neke stvari koje muškarci rade od kojih se žene tope na mestu. U nastavku teksta ćemo vam otkriti o čemu se radi…

1. Oni ih zasmejavaju

Žene vole muškarce u čijem prisustvu je zabavno. Više naučnih studija je potvrdilo da je humor znak da ste inteligentniji i kreativniji, što će se sigurno odraziti na vaš uspeh u životu. Zbog toga nas nimalo ne čudi da žene tako lako padaju na muškarce sa smislom za humor.

2. Oni pokazuju humanost

Naučnici kažu da su veće šanse da ćete imati stabilniju vezu sa partnerima koji redovno pomažu drugim ljudima nego sa onima koji misle samo na sebe. Razmislite o ovome kada odlučite da se upustite u brak i osnujete porodicu.

3. Oni signaliziraju visoki društveni status

Ponekad čujemo da novac nije ključ sreće, ali sledeća studija definitivno potvrđuje da je jedan od najlakših načina da osvojite žensko srce. Naime, otkriveno je da su za žene muškarci koji poziraju ispred skupih automobila znatno atraktivniji od onih koji se slikaju ispred neutralne pozadine. Kao što se moglo očekivati, kod muškaraca ovaj efekat ne postoji i statusni simboli ne čine žene manje ili više atraktivnim u njihovim očima.

4. Oni ne otkrivaju odmah svoje karte

Žene vole misteriju i budite sigurni da ćete ih više zainteresovati ako im odmah ne stavite do znanja da ste poludeli za njima. Pravite se hladnokrvnim, iako ste zaljubljeni do ušiju, i veće su šanse da ćete uspeti u svojoj nameri da je osvojite.

5. Oni rizikuju i pokazuju hrabrost

Ne postoji ništa što će vas učiniti poželjnijim kod ženskog pola od pokazivanja hrabrosti u svakom domenu života. Ne kaže se džabe u narodu: „Ko reskira, profitira“.


naslovna Poznati kadrovi bez cenzure 29-Pieces-of-Actually-Useful-Advice-from-Therapists-You-Can-Use-Today_Social2 Saveti psihoterapeuta koji će vam promeniti život page-osmeh 7 vrsta osmeha i šta oni otkrivaju collage Vrednosti koje favorizuje savremeno društvo · ·