Moderno i sportski
PULS GRADA · moda

Kako živimo u svetu stalne užurbanosti i osećanja da je potrebno da budemo brži da bismo završili sve dnevne zadatke, mogućnost da se trči ili žuri u visokim potpeticama ostavljamo samo onim najsmelijim damama. Već neko vreme u svetu mode štikle su izgubile trku, jer su moderno dizajnirane patike pokazale da se sve može i na ravnom!

Evo nekoliko predloga kako da obuću koja je do sada krasila samo prostor za fitnes ili šetnju po kraju uklopite tako da vam ni cool ni šik termini ne budu strani, ali da vaše noge budu srećne i odmorne:

1. Na piće sa prijateljicama

Često vam se dogodi da se kafa sa prijatljicama pretvori u večernji izlazak a činjenica da vas noge bole u štiklama mogla bi sve da pokvari. Kombinujte patike sa kožnim pantalonama i čipkanim topom.

2. Na prvi „dejt“

Na prvom sastanku sa dečkom koji vam se dopada ne bi trebalo da odmah otkrijete sve čari svoje ličnosti, sa druge strane nije baš zgodno ni da ste previše konzervativni. Odaberite metalik obuću i kombinujte je sa ležernom haljinom ili suknjom.

3. Za venčanje

Nigde ne piše da je na svečanosti kakva je venčanje bliske osobe jedina prava obuća visoka salonka, na protiv! U torbi bi uvek trebalo da imate par ravnih, udobnih cipela, ili još bolje zanimljivih patika, koje klasičnu odevnu kombinaciju pretvaraju u šik.

4. Zabava na kojoj moramo da ostavimo dobar utisak

Važno vam je da ostavite dobar utisak ali u takvim prilikama ključno je pravilo da ne izgleda kao da se previše trudite. Patike će vam biti najbolji saveznik, a ostatak garderobe može da ide u pravcu seksi i ležernog.

Poslovni sastanak sa velikim „P“

Crna nikada neće izaći iz mode kada je reč o poslovnom sastanku, a u kombinaciji sa belom ona ostavlja utisak osobe koja zna šta radi i na koju se možete osloniti, kada uz to imate još i zanimljivu obuću, računajte da će vas svi primetiti.

Trend moda 2016. Prolećni trendovi o kojima ćete maštati Black n' Easy Fashionweek Predstavljen program 38. Black ‘n’ Easy Fashion Week-a Revija Pierre Cardin 2007. 5 neobičnih lokacija za održavanje modne revije Vesna šeširi Zanatska radnja za izradu šešira “Vesna”: Od šubare koja glavu čuva do šešira koji je krasi · · ·