Irina Shayk
fotografija

Od samog početka Svetskog prvenstva u fudbalu priče o fudbalerima, njihovim dobrim ili lošim sezonama nekako nas nužno navode i na priču o njihovim ženama i devojkama. Kako većina tih dama nije slobodna da se bilo kada pridruži svom izabraniku u Brazilu, postavlja se pitanje da li ćemo neke od njih ipak imati prilike da vidimo na tribinama.

Izabranice fudbalera često umeju da budu prave lepotice iz šoubiznisa, i mali je broj onih koje nisu profesionalno ostvarene u i drugim poljima, setimo se samo Victorie Beckham. A kako je primer istinski zlata vredan, možda je pravi trenutak da među devojkama i ženama fudbalera pronađemo novu trendseterku koja bi uspešno mogla da popularnu gospođu Beckham svrgne sa prestola.

Shakira i Gerard Pique

Ona ga je nazvala vitezom na belom konju, a onda mu rodila i dete. Razlika između zgodnog španskog fudbalera i popularne pevačice kolumbijskog porekla je ravno deset godina, ali za sada je to teško uočiti jer Shakira izgleda besprekorno.

Irina Shayk & Cristiano Ronaldo 

Još od 2010. godine ova ruska manekenka je postala jedina ljubav portugalskog maga fudbala Cristiana Ronalda. Nedavno su se fotografisali za naslovnicu španskog Voguea, a Irina bi trebalo da igra u filmu Hercules, za koji se tvrdi da će je proslaviti više nego što i sama može da veruje.

Jourdan Dunn & Daniel Sturridge

Ova veza je prilično sveža, od prošle godine kada su se upoznali na V festivalu, manekenka i engleski fudbaler našli su mnoge zajedničke teme.

Yolanthe Sneijder-Cabau & Wesley Sneijder 

Špansko-holandska TV zvezda postala je žena fudbalera još pre četiri godine, nakon godinu dana zabavljanja, a sada pokušava da svojoj glumačkoj karijeri udahne novi život.

Kimberly Crew & Joe Hart

Budite iskreni prema sebi i recite da ste pomislili da su Kimberly i Joe zapravo brat i sestra. Kozmetičarka i golman su zajedno pet godina, a njihova veza se jasno vidi na njihovim licima, da li ste nekada čuli da ljudi govore „mi – par“, hm, to ovako izgleda.

Edurne & David de Gea

Uspešna španska pop pevačica Edurne pronašla je ljubav u nekoliko godina mlađem golmanu Manchester Uniteda.

Leah Totton & Fraser Forster

Malo su zajedno, malo nisu, tako je to u svetu slavnih fudbalera i žena u usponu, pa čak i kada je reč o ženama koje osnivaju botoks klinike. Zabavljali su se četiri godine, potom se rastali zbog poteškoća održavanja veze na daljinu, ali je par trenutno u mirnoj i stabilnoj luci.

Fanny Neguesha & Mario Balotelli

U poslednjih nekoliko godina ova belgijska manekenks i fudbaler AC Milana zabavljaju se sa kraćim i dužim prekidima. Prošle godine su Negueshu novinari zapitkivali da li je u vezi, na šta im je ona odgovorila da nije, potkrepljujući već nabujale glasine o Balotelliju i nekakvOJ Playboy zečici.

Michela Quattrociocche & Alberto Aquilani

Italijanska glumica udala se nakon porođaja za svog dragog Alberta 2012. godine.

Christine Bleakley & Frank Lampard 

Igrač Chelsea će uskoro stati pred matičara, iako je to trebalo da se dogodi još prošle godine, pa ipak nikada nije kasno da oženi gospođicu Bleakley.

Alex Curran & Steven Gerrard 

Najpre je radila manikir i pedikir, potom je pisala o modi u Daily Mirroru, a od 2007. godine je i zvanično supruga Stevea Gerarda, i naravno, imaju tri ćerke. Zanimljivo je da je u vreme njihovog upoznavanja Alexina najbolja prijateljica izlazila sa Steveom, a Alex sa biznismenom Tonyjem Richardsonom, te da su kasnije zamenile partnere.

Coleen Rooney & Wayne Rooney

Zabavljaju se od šesnaeste godine, ona je kolumnistkinja magazina OK! ali pored toga ima i malu modnu marku kojom upravlja –  Littlewoods. Imaju dva sina Klaya i Kaia, a poznato je da je Wayne veoma brižan otac koji besprekorno izvršava sva roditeljska zaduženja, što i njegova supruga neretko ističe.

Senke 15 zabavnih fotografija senki Strah od visine 15 fotografija od kojih zastaje dah Životinje u reklamama Protest životinja – reklame koje opominju Brazil u vreme Sv.prvenstva Brazil za vreme Svetskog prvenstva · ·