Nova vrsta bojenja kose
PULS GRADA · lepota

Kako vreme prolazi čini se da farbanje prestaje da bude jednostavna stvar koju mnoge žene obavljaju svojeručno u svom domu, a sve češće farbanje postaje specifičan oblik umetnosti. Ove godine smo imali priliku da vidimo mnoštvo novih tehnika koje su sve do jedne nastojale da imitiraju tehniku po kojoj sunčevi zraci na prirodnoj boji kose kreiraju diskretne svetlije pramenove. A od nedavno takvim se tehnikama pridružuje i jedna sasvim nova – takozvana „fluid hair“.

Ako vas je do sada nerviralo što u frizerskom salonu morate provesti nekoliko sati sedeći dok vas stručno lice farba, ili vam izvlači pramenove, onda ova nova tehnika sigurno neće biti za vas. Za fluid hair je potrebno vreme, strpljenje i da ležite u salonu, dok vam frizer farbom za kosu, bukvalno slika po pramenovima.

Akvarel se očigledno od slikarske tehnike preselio u frizerske salone, jer je čuveni K.L. Christoffersen, stvorio najnoviju tehniku koja podrazumeva da klijent leži, dok se na njenoj ili njegovoj kosi nanosi boja u laganim pokretima četkice sa dodatkom vode ili drugih tečnosti koje se potom razlivaju stvarajući savršene prelive najsličnije prirodnim.

Bojenje kose postaje umetnostOtvori galeriju
Najbolji ženski parfemi za zimu Najbolji ženski parfemi za jesen i zimu 2015. Briga o kratkoj kosi Ključni saveti za brigu o kratkoj kosi Nokti Pet uvrnutih trendova za vaše originalne nokte Parfemi za muškarce Najbolji muški parfemi za jesen · · · ·