pagecover
PULS GRADA · lepota

Od svih trendova u ulepšavanju noktiju koji su bili popularni poslednjih godina, nismo mogli ni da pretpostavimo da će nam omiljeni postati onaj koji uključuje žice.

Iza nove manije na Instagramu stoji Eun Kyung Park, vlasnica Unistella salona i inovatorka na polju ulepšavanja i nege noktiju. Ona je već odgovorna za neke popularne skorašnje trendove kao što su tehnika slomljenog staklaogledalo nokti.

Za 2017. je pripremila koncept stavljanja savijenih žica na nokte, koji je već sada apsolutni hit u Južnoj Koreji. Ovaj trend je posebno pogodan za žene koje imaju problema sa rastom noktiju, pa će im ovakav stil pomoći da im nokti vizuelno izgledaju duži.

Osim produžavanja, Eun se potrudila i da žice savije u zanimljive oblike koji lakiranim noktima daju poseban estetski kvalitet. Za one koji preferiraju jednostavniji stil, postoji opcija uokviravanja noktiju bez dodatnih detalja ili produžavanja. Zanimljivo izgleda i kada se stave blago zakrivljene žičice na donji deo noktiju.

Za sada je ove tehnike ulepšavanja noktiju moguće uraditi isključivo u Unistella salonu u Južnoj Koreji, ali se očekuje da će uskoro proširiti i u druge delove sveta. Nadamo se da će i naši profesionalci početi da praktikuju ovu tehniku, a u međuvremenu možemo samo da vam kažemo da budete strpljivi i ne igrate se sa žicama.

summer-fragrances-920x690_cover Popularni parfemi: Vrelo leto u boci Eucerin zabava Zabavite se i pripremite za bezbedno uživanje na plaži 692855-collage32313-650-71a2cc7e68-1484645315_cover 7 tajni šminkanja za ekspresivniji izgled vaših očiju pexels-photo-54566_cover Kako da vam kosa izgleda dobro iako je ne perete svakodnevno · ·