Novogodišnje muške frizure
PULS GRADA · moda

Kada je muška frizura u pitanju, zima je idealno vreme da isprobate neke nove oblike, dužine i stilove. U toku zime vreme koje provodite napolju obično je isto ono tokom kojeg vam je glava prekrivena kapom, tako da se i neke ne sasvim srećne odluke uvek mogu prikriti. Nekoliko puta nagrađivana čuvena londonska berbernica Ruffians, otkrila je šta to zanimljivo očekuje one muškarce koji se odluče da ove zime isprate modne trendove, baš kao da pripadaju svetskom džet-setu.

Trikovi sa kojima su se do sada upoznali mnogi holivudski lepotani, a koje ćete sada imati priliku i vi da saznate tiču se pre svega dužine, a zatim i teksture, vaše moguće nove frizure. Prvo novo pravilo glasi, šišajte se u skladu sa tipom svoje kose, naročito vodeći računa da ne preterate u skraćivanju dužine, ili stanjivanju bujne kose, ukoliko je imate.

1. Više kose oko temena kao Eddie Redmayne

Ova frizura odgovara svim tipovima kose i oblicima lica, ali je važno da u zavisnosti od ova dva faktora, frizer dobro proceni dužinu. Oni momci čija je vilica naglašenija i četvrtasta mogu imati veoma kratku kosu sa strane i pozadi, dok oni izduženog lica moraju ostaviti nešto više kose na stranama i nazad.

2. Kratko i slepljeno kao Michael Fassbender

Ukoliko imate zdravu kosu, ne previše bujnu, slobodno se odlučite za ovaj oblik koji će savršeno zaokružiti vaše lice i istaći vam posebno oči i nos. Starija gospoda čija je kosa prošarana sedim pramenovima mogu da uživaju u ovoj frizuri sa naročitom radošću, jer će im ona najbolje stajati.

3. Meke lokne i naglašen volumen kao David Beckham

Takozvani muški pomapadur ide sjajno u kombinaciji sa neurednom bradom ne previše dugom. Svi oni koji žele da svoj oblik lica malo vizuelno izduže, u slučaju da imaju meku kosu, sklonu uvijanju mogu slobodno da se odluče na ovako nešto. Tokom sušenja kose nastojte da četkom povlačite pramenove unazad i u vis, a u slučaju da imate veoma retku kosu izbegavajte ovu frizuru!

4. Duža, ravna i ležerna kosa kao Chris Hemsworth

Za one koji se ne mogu ponositi kosom velikog volumena, ipak postoji ova frizura koja samo takvima stoji odlično, dok drugi sa njom mogu izgledati neuredno i smešno. Tanka svilenkasta vlas je kao stvorena za nešto duže frizure i ne zahteva previše održavanja. Ipak gledajte da češće perete kosu kako vam ona ne bi bila previše slepljena. Duže šiške koje biste nosili sa strane su važan i veoma efektan detalj.


cover1 Hrana kao simbol stila Blogger Show Treća epizoda serijala „Blogger Show“: Gde blogerke pronalaze inspiraciju Neobični modni dodaci Neobični modni ukrasi za proleće 2016. Iris Apfel Style File: Iris Apfel · · · ·