tet
KULTURA · art

Pahulje, ukrasi za jelku, snežne kugle, sve to mogu biti motivi i tetovaža. Za one koji zaista uživaju u praznicima i novogodišnjoj čaroliji, tetovaže sa zimskim i novogodišnjim motivima su prava stvar.

Na nekom delu svog tela možete imati čaroliju zime cele godine, svake godine. Veselo, razdragano, praznično, originalno i ne toliko često- ako volite zimu, i Novu godinu tetovaža može da bude i sa tim motivima. Takođe, ako razmišljate šta nekom da poklonite za Novu godinu, a znate da taj neko želi tetovažu, što da ne, poklonite mu/joj tetoviranje. Naravno, ovakav pokolon zaista ima težinu, neko treba ceo život na koži da nosi sećanje na vas, pa se usudite na ovaj korak samo ako ste sa nekim u stabilnom emotivnom odnosu. U galeriji pogledajte neke od tetovaža koje slave zimu i zimske praznike, možda pronađete i neki motiv za vašu prvu ili sledeću tetovažu.

Super zimske tetovažeOtvori galeriju

Glupa kutija, copyright: Klaus Rinke Izložba „Migranti mentalnih prostora“ u Novom Sadu Prostor Sanjanja Čarobni izlozi: Prostor sanjanja režiseri Odlične figurice slavnih režisera island Sarkastične i duhovite ilustracije omiljenih pesama · · ·