ZINComplex Mockup-cover
PULS GRADA · zdravlje

Zalihe antioksidanasa u ljudskom organizmu dovoljne su da spreče štetno delovanje slobodnih radikala (oksidanasa) kod male dece i tinejdžera, ali – nakon toga – njihova efikasnost u organizmu opada. Negativni efekti bivaju sve izražljeniji kroz proces starenja, te je našem organizmu potrebna pomoć u borbi za imunitet. Tu na scenu stupaju antioksidansi – borci protiv slobodnih radikala.

Novi proizvod na našem tržištu – dodatak ishrani ZINComplex sadrži četiri ključna antioksidansa – cink, vitamin C, selen i bakar. Sastojci ove specijalne formulacije oligoelemenata doprinose poboljšanju imunog sistema i očuvanju nivoa energije.

Cink je ključan za održavanje otpornosti na infekcije i bolesti, pa se preporučuje kao prirodna zaštita od sezonske navale mikroba. On pomaže i u održavanju normalne kože, kose, kostiju a doprinosi i normalnom fertilitetu i reprodukciji. O vitaminu C ne treba puno pričati – prirodan antihistaminik i primarni antioksidans. Selen doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i 1000 puta je jači antioksidans od vitamina E.

Uz primenu cinka može da dođe do smanjenja koncentracije apsorbovanog bakra u organizmu, zato u ovom suplementu imamo i bakar koji je važan kako za imunitet, tako i za održavanje normalne pigmentacije kose i kože.

ZINComplex je vaš lični doktor za imunitet. Vitamin C, bakar, selen i čak 15mg cinka (što je maksimalno dozvoljena dnevna doza u dodatku ishrani), spojeni su u formulaciji čija je namena da učvrsti prirodnu odbranu organizma. Primena je jednostavna: jednu kesicu dnevno rastopiti u ustima, bez tečnosti, i to je sve. Prijatnog ukusa pomorandže, a bez šećera, ovaj preparat je pogodan i za dijabetičare.

image009 Klasični saveti za držanje dijete koji su potpuno pogrešni Intusin-3D-kutija-PREDNJA-novi-mockup-cover Intusin: Vaš saveznik u borbi protiv kašlja 12 Lični trener razbija najveće mitove o ishrani i fitnesu digital-skin-stick-on-display-shows-vital-signs-designboom-1800-e1519290641256-1000x500 Veštačka koža otkriva bolesno srce ·