9-55
KULTURA · fotografija

Poznata nemačka fotografkinja Elen fon Unvert prepoznatljiva je po svom radu širom sveta, a njena niša je modna fotografija. Ona stvara živopisne kadrove u kojima spaja lepe žene i erotiku, i vešto se njima poigrava. Mnogi je smatraju najboljom u ovom poslu, a uskoro ćete otkriti i zašto.

Nemačka pokrajina Bavarska veoma je inspirativna kako turistima, tako i umetnicima. Vezujemo je za ukusno pivo, mirisne perece i prirodne lepote. Čini se da u ovom delu Nemačke sve vri od boja i života… U današnjoj galeriji imaćete priliku da doživite Bavarsku iz malo drugačijeg ugla. Ideja Elen fon Unvert bila je da dočara njene krajolike i tradiciju kojom se ponosi, ali je tome pridodala ženske modele koji poziraju u izazovnim komadima inspirisanim bavarskom narodnom nošnjom. Nadamo se da ćete uživati u nastavku. I naravno, ne zaboravite da popijete neko pivo!

Bavarski folklor u slikamaOtvori galeriju
collage Fascinantne fotografije mladog Stenlija Kjubrika iphone-cover Pobednici takmičenja za najbolju iPhone fotografiju amy-winehouse-cover Dan sa Ejmi: Retke fotografije popularne pevačice sa početka karijere drone-cover Njegove fotografije dronom izazivaju divljenje na Instagramu · · ·