Život pre i sa psom
U VAZDUHU · urban flash

Slično kao što će vam svaki roditelj novajlija reći da je život od kako je dete došlo sasvim drugačiji nego pre njegovog rođenja, i oni koji su postali vlasnici pasa mogu da vam ponove ovu misao. Dakle, nije baš kao da ste dobili dete, ali jeste da će vam se život pomalo promeniti i većina ljudi zapravo tvrdi da im se promenila perspektiva, ali i da su vremenom postali bolje osobe.

Vlasnik jednog dobroćudnog, ali radoznalog zlatnog retrivera rešio je da kroz seriju ilustracija, koje vam se mogu učiniti stereotipnim, prikaže šta se sve menja u čovekovoj svakodnevici i životnoj rutini onda kada dobije psa. Kakav je Johnov život bio pre nego što je nabavio štene prikazano je u okviru crteža na levoj strani, iznad natpisa „pre“ dok je život zajedno sa krznenim nestašcima prikazan u desnom delu ilustracia.

Njegovi saveti glase – zaboravite na uredan stan, auto ili dlakav tepih ili fotelju, ali sa druge strane pas pruža onu vrstu osećanja kakvu ništa drugo ne ume i ne može, i zato vam sve vrste blentavih trapavosti vašeg ljubimca neće previše smetati.

U kući će uvek biti veselo, a moraćete češće i da čistiteOtvori galeriju
Mimikrija u svakodnevici Stopiti se s okolinom: Ko je ko i šta je šta Tim Burton i Diznijevi junaci Kako bi Diznijevi junaci izgledali da ih snima Tim Burton Najbolje reklame na Superbowl-u Super Bowl: Reklame kakve nikada niste videli Čaj koji menja boju Čaj koji menja boju · · ·