MilevaPavlovix_fotoMilicaTrnavac
KULTURA · film/TV

Emisija u kojoj gosti odgovaraju na smislena životna pitanja se etablirala kao neophodna vikend doza prijatnih razrešenja svakodnevnih dilema. Potreba da budemo upitani nad svakodnevicom, dobila je svoj logični tok u kvalitetnom dijalogu između autora i gostiju, koji nude sebi svojstvena razmišljanja.

Kvalitetnom slikom, mirisom i prisustvom prirodnog cveća u ambijentu interesantnog kolorita, dobija se osećaj upadljive različitosti od svega što je plastično i prašnjavao, veštačko.

Autorka, dr Mileva Pavlović, nudi obojeni program svojom filozofijom, začinjen TV format, koji je nalik vizuelnoj Reform tortici, u trajanju od 24 minuta. Svi su segmenti slatki, različitih boja, sočni, interesantni i pitki, a uklopljeni tako, da kad kusate kašičicom i zahvatite od vrha do dna, osetite sladak i primamljiv ukus koji vas tera da pojedete sve.


homecoming-julia-roberts-amazon-poster Džulija Roberts je zvezda serije „Homecoming“ TERROR_101_SG_0002 Serija „The Terror” dobila nagradu u Kanu! landscape-1538058809-shia-labeouf-mutt-indiana-jones-kingdom-of-the-crystal-skull Sigurni znaci da su filmske franšize ostale bez ideja aftermath-1 Kira Najtli i Aleksandar Skarsgard u drami „The Aftermath“ ·