DSC_0116
KULTURA · film/TV

Jedno od najdubljih sećanja tiče se 25. maja, Dana mladosti, koji, pored sopstvenog rođendana, treba da bude obeležen i proslavljen. To je dan koji obeležava spektar boja, pa u skladu sa tim je i ove subote emisija „Život u boji sa Milevom Pavlović“ šarena i svečana. Boje mogu biti poput titovke plave, ili crvene pionirske marame, bele košulje i vatrene zakletve.

I, evo opet tog datuma pa se iznova prisećam, Dana mladosti, sleta, čiji sam i sama bila učesnik, štafete i koječega, a sada već u sopstvenom životu u boji, sa gostima koji će govoriti o njihovom sećanju na Dan mladosti, viđeni novinar, književnik i scenarista Vanja Bulić i glumica, novinar i predavač kreativnih tehnika Anita Lazić.

ROCKETMAN Filmske premijere BeFunky-collage Nova jednodnevna manifestacija Filmskog centra Srbije – „Noć srpskog filma“ u više od 30 gradova Srbije naslovna Druga sezona špijunske triler serije „Moć iz senke” počinje da se emituje u Srbiji na kanalu FOX od 18. juna BeFunky-collage Stigao je prvi trejler za novi film Džejmsa Kamerona „Terminator: Mračna sudbina“ sa Arnoldom Švarcenegerom i Lindom Hamilton! · · · ·