collage
U VAZDUHU · svet

Svetsko prvenstvo u fudbalu je završeno, a brojni navijači vratili su se svojim domovinama. Iako su najviše razloga za slavlje imali Francuzi, i Rusi zadovoljno trljaju ruke nakon velikog priliva novca u državnu kasu. Činjenica je da je život u Rusiji prethodnih mesec dana bio podređen isključivo fudbalu, što je umnogome promenilo ritam ruskih gradova u kojima se Mundijal odvijao. Ipak, čini se da su se do sada već slegli utisci, smirile strasti, a život u Rusiji vratio u normalne tokove.

Uprkos strogoj disciplini i pravilima koja su vladala tokom šampionata, čini se da se taj duh nije zadržao. Rusi su kao pravi domaćini ispoštovali protokol, lepo ugostili ljubitelje fudbala iz celog sveta, a onda kada su ih ispratili, vratili se svojim navikama, slavlju, i naravno alkoholu, što najbolje dokazuje galerija koja sledi.

Ruska svakodnevica u malom...Otvori galeriju
page-zatvor-cover Zatvori u svetu: Od najudobnijih do najbrutalnijih screen-shot-2018-06-30-at-09-48-10 Japanci izumeli napravu za procenjivanje neprijatnog telesnog mirisa book-2869_1280 6 najneobičnijih škola na svetu green-shopping-trolleys--timo-kuusela-flickr- Nevolje u Australiji zbog zabrane plastičnih kesa · ·