il
U VAZDUHU · urban flash

Joga je definitivno prava stvar. Verovatno zbog svakodnevnog stresa i načina života, svako poznaje bar pet, šest osoba koje idu na jogu i bar još toliko onih koje to planiraju. U svetu su joga instruktori zaštićeni kao svete krave, dobro plaćeni i uvek se o njima govori sa mnogo poštovanja.

Ako ste nekada gledali decu kako rade jogu, videli ste kako njima svaki pokret ide prirodno. Ali, šta je sa životinjama? Napominjemo, ako se osećate smotano dok radite jogu kada vidite fotografije životinja u galeriji koje rade jogu videćete da one to često umeju bolje od vas.
Animals-yoga-poses-103-57bee81636465__605
Dobro, preterujemo malo, ali želimo da vas zasmejemo i nateramo da razmislite zašto ste ukočeni prilikom joge kad je i deci i životinjama svaka poza najprirodnija stvar na svetu? Šta se to desi sa našim telom i umom kad odrastemo? Pogledajte u galeriji prave joga učitelje među životinjama.

Životinje i jogaOtvori galeriju
bar Kakvo nas ponašanje nervira u kafićima li Kojem tipu pripada vaša mačka varanje Kada ljudi najčešće varaju? hu Najbolja modla za kolače · ·