Životinjska porodica na okupu
fotografija

Životinje, a naročito one divlje, nemaju običaj da poziraju na fotografijama namenjenim porodičnom albumu, ali to ne znači da uporni fotografi neće uspeti da u divljini uhvate razmenu nežnosti između mladunaca i njihovih roditelja. Kada se takve fotografije pojave, one izavivaju mnogo reakcija koje su obično pomešana osećanja razneženosti i neverice, jer ko bi rekao da još neko uživa u materinstvu osim ljudskog roda.

Postoji mnogo životinjskih vrsta koje se odlučuju da život provedu sa samo jednim partnerom, i o tome je napisano dosta stručne naučne literature. Za neke od njih ste verovatno do sada i čuli, odnosno za njihovu monogamnu orijentaciju, poput labuda na primer.

Ako ste zainteresovani da saznate koje to još životinje vole svog partnera dokle god da su žive i uživaju u obavezi podizanja mladunaca, igri sa njima ili podučavanju veštinama koje će im u kasnijem životu biti potrebne, pogledajte našu galeriju.

Životinjska porodica na okupuOtvori galeriju
Sovjetski propagandni plakati Sovjetski propagandni plakati za odlazak u svemir Sva lica Alchajmerove bolesti Potresna i lepa lica ljudi koji žive sa Alchajmerovom bolešću Ahmad Zikri Mohamad Zuki Pobednici takmičenja Sony World Photography Awards Parkur u pojasu rata Parkur u ratnoj zoni · · ·