Zlatan Ibrahimović (foto: Peter Powell)
PULS GRADA · sport&rekreacija

Nedavno je Visa Inc. najavila da će profesionalni fudbaler Zlatan Ibrahimović biti novo lice njene globalne marketinške kampanje za 2018 FIFA World Cup Russia. Kao zvanični platni sistem FIFA-e, Visa će, u saradnji sa Zlatanom, ovog leta omogućiti fanovima da ne propuste ni trenutak akcije.

“Veoma sam ponosan što ću raditi sa globalnim liderom u industriji platnih sistema” , izjavio je Zlatan Ibrahimović, vrhunski sportista i novo lice Visa FIFA World Cup kampanje. “Uvek se trudim da budem najbolji u fudbalu, a partnerstvo sa kompanijom Visa potvrđuje ono što želim da budem a to je – da budem najbolji.”

Kao jedan od najtrofejnijih fudbalera u svetu, Zlatan je osvojio 33 trofeja u svojoj karijeri igrajući za 9 timova u Engleskoj, Francuskoj, Italiji, Holandiji, Španiji, Švedskoj i Sjedinjenim Američkim Državama. Zlatana smatraju jednim od najboljih napadača među fudbalerima njegove generacije. Zlatan nije poznat samo po svojoj veštini u sportu, već i po svom karakteru i popularnosti širom sveta. Rođen u Švedskoj, po ocu poreklom iz Bosne i Hercegovine, a po majci iz Hrvatske, ova fudbalska legenda, ambasador Ujedinjenih Nacija i preduzetnik, govori pet jezika i predstavlja oličenje globalnog Visa brenda.

“Oduvek smo bili svesni Zlatanovih impresivnih uspeha na terenu, svetske popularnosti i svestrane ličnosti” izjavila je Lynne Biggar, direktorka marketinga i komunikacija, Visa Inc. “Mi u Visa-i s nestrpljenjem iščekujemo da kroz saradnju sa Zlatanom predstavimo FIFA World Cup kampanju i inovacije u proizvodima, povežemo se sa fanovima širom sveta, i još jednom pokažemo da je Visa ‘Svuda gde želite da budete’ ”.

Saradnja kompanije Visa i Zlatana počinje sledećeg meseca. Kako biste bili u toku sa svim aktivnostima pridružite se grupi od 31 miliona pratilaca Zlatanovog Instagram profila  ili posetite sajt.

page_cover Smešni momenti iz teretane 28783563_1835226246507661_5367793170159741936_n_cover 31. Beogradski maraton bewakoof-com-official-218170-unsplash-1000x500 Trik koji će vam omogućiti da trenirate više Gal Gadot Gal Gadot i Reebok u misiji osnaživanja žena · · · ·