Zlatiborac mortadela
PULS GRADA · kulinarka

Tradicionalni proizvod u italijanskoj kuhinji, kakav je mortadela, zahvaljujući Zlatiborcu postaće nezamenljiv deo naših trpeza. Italijanska ljubav prema životu, koja prožima svaki zalogaj, hedonizam i majstorsko umeće utkani su u Zlatiborac Mortadelu, koja će obogatiti sve jelovnike.

Maštovita jela sa Zlatiborac Mortadelom, postaće ukusnija, uz prefinjen ukus i glatku teksturu.
Zlatiborac Mortadela, koju odlikuje tradicionalna receptura, zasigurno će zadovoljiti ukuse svih gurmana. Postaće glavna zvezda vaših sendviča ili salata, bilo da je dodajete isečenu na kockice ili tanko narezanu. Omamiće vas mirisom, a prvi zalogaj će vam biti dovoljan da zavede vaša nepca.

Zbog svog specifičnog ukusa, na našem tržištu ovaj proizvod je zapostavljen, iako je u italijanskoj kuhinji zovu još i kraljicom salame. Zlatiborac Mortadela, donosi veliki krug zadovoljstva i jedinstven ukus Mediterana. Inspirisaće vas da u kuhinju unesete duh Mediterana!

Ukoliko ste spremni da svoju trpezu, ali i ukućane, obradujete zanimljivim ukusima Mediterana, evo nekoliko odličnih Zlatiborac recepata u našoj galeriji. Svaki klik vas vodi u novo gastronomsko carstvo. Da vaša nepca uživaju od ponedeljka…

Zlatiborac recepti - napravite mortadela palačinkeOtvori galeriju
cover Ko se boji zime još: Tri napitka da prebrodite hladne dane cover Savršen meni za „Dan zaljubljenih“ cover www.blondieishatkitchen.com Lila snovi – recept za latte od lavande božični-koktajli-1000x500 Božićni kokteli · · · · · ·