Bambi ribica
U VAZDUHU · promo

Svi mladi ljudi puni energije žele da leto provedu na moru, a još više da odmor provedu na Zlatnoj Ibizi! Zato je Josh Zlatna ribica odlučila da ostvari svojim vernim potrošačima i tu želju i ovog leta čak 5 puta povede ekipu od troje na Ibizu. Ali to nije sve: još stotine i stotine vrednih nagrada očekuje sve koji se uključe u veliki nagradni konkurs Zlatna rIBIZA!

Dovoljno je da kupite bilo koji pakovanje JOSH Mix-a ili pakovanje novih Zlatnih ribica sa ukusom sira i da unutar pakovanja pronađete kod. Potom taj kod unesite na sajt www.ribica.rs ili na Josh Viber public account i tako osvojite bodove. Za vreme trajanja konkursa, učesnik može poslati neograničen broj kodova.

Učesnik sa najviše bodova osvaja put na Ibizu za troje, a niže rangirani neku od sjajnih nedeljnih nagrada: 15 bicikala, 150 peškira i 250 majica koje je dizajnirao Dechko Tzar ili paket Bambi Josh proizvoda.

Zlatna ribica ostvaruje ovog leta želje, zato nemojte da propuštate prilike, kupite JOSH, šaljite kodove i uživajte u nagradama koje vas čekaju!

majorka Letujte na Majorci u julu i platite manje 01_97 Smoki osvojio Superior Taste Award EUC SUN (2) Eucerin: Bezbrižno leto uz 20% popusta Mastercard cover Kartice su obavezan saputnik srpskih turista · · ·