Golden Globes 2016.
PULS GRADA · moda

Filmske nagrade Zlatni globus dodeljene su po 73. put na glamuroznoj ceremoniji u Los Anđelesu filmske nagrade. Već je poznato da nagradu Zlatni globus dodeljuje Holivudsko udruženje stranih novinara, ali je takođe poznato da se ove nagrade često poklope sa nagradom koja potom sledi, a to je naravno čuveni Oskar. Bilo kako bilo, tek glamurozne dame i gospoda pojavili su se na svečanosti raspoloženi da se takmiče u mnogobrojnim kategorijama, a neki od njih su nagrađeni možda i sasvim neočekivano!

Ako ste bili u prilici da pogledate makar delić atmosfere ili dodelu Zlatnih Globusa 2016. od početka do samog kraja, morate se složiti sa našim zapažanjem da je bilo svečanije no inače. Kao da su svi ljudi iz sveta filma nestrpljiviji no inače da saberu utiske i rezultate, uspehe i neuspehe, da same sebe potapšu po ramenima, jer novogodišnja slavlja su svršena, a vreme je da se tabak presavije i polako počne da radi na novim filmovima i projektima. Ekipa filma The Revenant ima razloga za radost, jer su nagrade odneli Leonardo Di Caprio i reditelj Alejandro González Iñárritu. Radovale su se Brie Larsson, Kate Winslet, Jennifer Lawrence, ali i Sylvester Stallone i Matt Damon. Celu listu pobednika možete da pogledate ovde.

Nekima je zasigurno bilo teže, jer su među ovim nominacijama i nagradama videli anticipaciju Oskara i te najveće svečanosti američke filmske akademije. Ipak, na visini zadatka su bile glumice, a tek njihove toalete. Iako Cate Blanchett, nominovana za glavnu ulogu u filmu Carol nije osvojila ništa, njena ružičasta haljina marke Givenchy osvojila je srca velikog dela publike, ali ona nije bila jedina koja je znala kako da se obuče za svečanost, kakva je – Golden Globes 2016.

Jennifer LawrenceOtvori galeriju
Društvene mreže moda Moda na društvenim mrežama Dolce & Gabbana Dolce & Gabbana kolekcija hidžaba landscape-1446824601-hbz-iris-van-herpen-00-index Iris van Herpen: Kreatorka za koju pravila ne važe Balmain Supermodeli 90-ih u kampanji za modnu kuću Balmain · · · · ·