1_cover
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Ako ste mislili da je kreativnost mrtva, očigledno još niste videli luksuzni tron od zlatnih kalašnjikova. Niko neće sumnjati da ste gospodin s kojim nema šale kada ugledaju ovu fotelju u vašoj dnevnoj sobi. Bizaran komad nameštaja koji vam predstavljamo je delo austrijskog dizajnera i umetnika Rajnera Vebera.

Njegovo puno ime glasi Art Not War AK47 stolica, a kao što se i da primetiti, sastavljena je od pozlaćenih starih kalašnjikova. Stolica je savršeno bezbedna, ali smo sigurni da će uterati strah u kosti vašim gostima kada je vide.

Sjajne presvlake još dodatno doprinose osećaju luksuza, a za njihovu izradu bili su zaduženi majstori iz Londona i Venecije. Uz stolicu možete kupiti i lampu ili svećnjak sličnog dizajna.

Luksuzna stolica od 22-karatnog zlata se prodaje po ceni od 158.000 evra. Inače, ona se trenutno nalazi u vlasništvu misterioznog kolekcionara umetnina iz Austrije. Ako vas sve ovo podseća na scenografiju iz filmova o Džejmsu Bondu, niste jedini. Za one koji smatraju da je ovaj tron veliki kič i više vole malo elegantniji stil, postoji i verzija stolice u srebrnoj boji koja će svojom prefinjenošću sigurno impresionirati i najzahtevnije kupce (al zamalo!).

KDA studio kuća u Istri Upotreba tapeta u enterijeru pagecover Najlepše spiralne stepenice širom sveta pagecvr Najlepši plafoni na svetu IMG_3175_1_cover Brend Artisan: Nameštaj od masivnog drveta · ·