Ellese
U VAZDUHU · promo

Kad pomislimo na Tamaru Milovanović, ne možemo da se ne setimo njenih sjajnih nastupa u prvom domaćem takmičenju X Factor, u kome je svojim izvanrednim glasom izmamila oduševljenje publike i žirija. Međutim, osim po boji glasa, svi je pamtimo i po upečatljivom stilu.

Upravo zato, Tamara je postala novi ambasador Ellesse brenda u Srbiji – odeće koja na pravi način odražava ono što nazivamo sportskom elegancijom. U ambijentu Sport Vision prodavnice u Shopping Centru Ušće, koji je za ovu priliku bio preuređen u pravi italijanski ćošak sa autentičnim posluženjem, Tamara je u prisustvu predstavnika brenda i medija zvanično ponela titulu Ellesse ambasadora, a zatim uživala u druženju sa mnogobrojnim okupljenim posetiocima.

„Čovek treba sam da odabere šta mu se sviđa i šta mu je važno u životu. Nije lako znati šta hoćeš i kako da napraviš pravi izbor, za to ti treba sloboda.  Da te niko ne požuruje,  da te niko ne prisiljava. Prostor da možeš da razmisliš. Zato želim da zahvalim Ellesse-u i Sport Vision-u što mi je dao taj prostor i sigurnost da mogu da se razvijam i uradim još više“, izjavila je na promociji Tamara Milanović.

Prolećna kolekcija ove sjajne italijanske sportske opreme, koja već više od pola veka simboliše izvanredan kvalitet i svojevrstan životni stil je već u prodavnicama Sport Visiona, za sve koji žele da pronađu model u svom stilu.

Kolporter Dosta vam je loših vesti – pogledajte ovaj video 5+1 akcija Nemaš kartu? Imaš prijatelje! Lepi Brka sa učenicima Ugostiteljsko-turističke škole Beograd Slatki zalogaji za decu bez roditeljskog staranja Doncafe „Da merimo vreme šoljicama“ – najbolji TV spot u 2013. godini