page-cover
U VAZDUHU · pop trash

Ako ste mislili da je ste jedna od retkih osoba koja se bavi profesijom koja nema nikakve veze sa onim što ste studirali, grdno se varate! I među poznatim ličnostima se nalaze ljudi koji su izabrali da uče jednu oblast na fakultetu, ali su ih životni putevi odveli na sasvim drugu stranu.

Naravno, postoje i oni koji su prvo postali zvezde, pa su tek onda odlučili da se posvete obrazovanju. Saznajte u našem tekstu šta je završilo 8 poznatih ličnosti iz sveta muzike, filma i televizije.

1. Keri Andervud

Poznata kantri i pop pevačica je 2005. trijumfovala u emisiji Američki idol. I pored toga što je na ovaj način ona sebi definitivno otvorila vrata uspešne muzičke karijere, Keri Andervud je ipak odlučila da prvo završi studije novinarstva na univerzitetu u Oklahomi.

2. Kris Martin

Pevač grupe Coldplay je učio grčki i latinski jezik na univerzitetu u Londonu. Tokom svojih studija on je upoznao svoje buduće kolege iz benda.

3. Natali Portman

Natali Portman je već bila filmska zvezda kada je odlučila da pohađa studije psihologije na Harvardu. Povodom svoje odluke, ona je izjavila: „Ne zanima me da li će odlazak na fakultet da upropasti moju filmsku karijeru. Radije bih bila pametna nego filmska zvezda!“

4. Vil Farel

Popularni holivudski glumac se i dan danas šali na svoj računa kada priča o svojim danima na fakultetu. Naime, njegov glavni studijski program se zvao ni manje ni više nego „sportske informacije“.

5. Rebel Wilson

Zvezda filmskog serijala Pitch Perfect je jedna od retkih glumica kojoj je pošlo za rukom da završi prava, u njenom slučaju na univerzitetu Novog Južnog Velsa u Australiji.

6. Bredli Kuper

Holivudski glumac je studirao engleski jezik na Džordžtaun univerzitetu. Prisećajući se svojih dana na fakultetu, Bredli je izjavio da je najviše uživao u čitanju i analizi romana Lolita Vladimira Nabokova.

7. Lisa Kudrou

Zvezda serije Prijatelji je studirala biologiju na koledžu Vasar, a pre nego što se proslavila u pomenutoj seriji, radila je osam godina u ordinaciji svog oca, doktora specilizovanog za lečenje glavobolja.

8. Kortni Kardašijan

Najstarija sestra iz klana Kardašijan je diplomirala pozorišnu dramu na univerzitetu u Arizoni.

Disney_characters_in_modern_life2 Kontroverzne Diznijeve ilustracije page-cover Slikari među poznatim ličnostima imitacija-cover On je majstor imitacije Milo Gibson (foto: IMDB) Deca slavnih o kojima se ređe piše · · · · ·