landscape-1530108772-pjimage-40
U VAZDUHU · flešbek

Tokom deset sezona emitovanja serije „Prijatelji“, bilo je puno gostovanja poznatih glumaca i glumica. Ali bilo je i onih koji u to vreme nisu bili zvezde, nego su se proslavili tek naknadno.

Za nabrajanje svih glumačkih zvezda koje su se pojavile bar u jednoj epizodi popularnih Prijatelja bilo bi potrebno dosta prostora. Zato vam ovog puta donosimo malu retrospektivu onih koji u vreme pojavljivanja još nisu odglumili ulogu života. Koliko njih se sećate po gostovanjima, a koliko po nekoj drugoj seriji ili filmu?

Elen Pompeo

Elen se proslavila glavnom ulogom u dugovečnoj seriji Uvod u anatomiju, kao Meredit Grej. Pre toga se pojavila u Prijateljima kao Misi Goldberg, devojka u koju su se na fakultetu istovremeno zaljubili Ros i Čendler. Uprkos dogovoru da niko od njih ništa ne pokušava sa njom, Čendler je probao i bio uspešan.

Olivija Vilijams

Verovatno je najpoznatija po ulozi u filmu Šesto čulo, ali pored toga ima i druge prepoznatljive uloge. Pre ovog filma odigrala je deverušu na svadbi Emili i Rosa, koja koristi priliku da zavede Džoija.

Rebeka Romijn

Pre prvog dela filmskog serijala X-Men u kome je postala prepoznatljiva kao Mistik, Rebeka Romijn je gostovala u jednoj epizodi Prijatelja kao devojka koja interesuje Rosa sve dok ne otkrije njenu aljkavost.

Majkl Vartan

Većini je poznat kao špijun iz serije Alijas, pa je pitanje ko ga se seća po ovom jednom gostovanju. Glumi Timotija Burka, kome se dopada Monika, a koji je sin Ričarda Burka sa kojim je Monika nekada bila u vezi.

Kreg Robinson

Dopadljivi glumac Kreg Robinson prepoznatljiv je po komičnim serijama U kancelariji i Bruklin 99. Pre toga je bio šalterski službenik koji je pomogao Fibi da zakonski promeni ime u nešto veoma čudno i smešno.

Lija Remini

Tokom karijere najviše se proslavila u sitkomima Kralj Kvinsa i Kevin može da čeka, a trenutno je aktuelna njena bitka protiv sajentologije. Mnogi ne znaju da je bila na audiciji za Moniku, ali je uspela samo da se pojavi u jednoj epizodi kao trudnica koja osvaja Džoijevu pažnju.

Džim Raš

Oskarovac Džim Raš nam je najpoznatiji iz serije Zajednica, ali je imao prilike i da bude nervozni saputnik Rejčel na jednom letu.

Emili Prokter

Znamo je iz serija Istražitelji iz Majamija i Zapadno krilo. U Prijateljima je igrala Anabel, Džoijevu koleginicu koju osvaja njegov tadašnji kaubojski stil.


collage Zašto je Bob Dilan tako kul? page-selfi-poznati Selfiji poznatih pre ere pametnih telefona collage Neponovljiva Greta Garbo collage Šta je bio vodeći modni trend u godini vašeg rođenja? · · · ·