naslovna
U VAZDUHU · pop trash

Poznate ličnosti nam ponekad toliko često iskaču na malim ekranima i na internetu da deluje kao da su u pitanju prijatelji sa kojima se redovno viđamo. Ali ima i onih koji nisu baš toliki ljubitelji sveprisutnih kamera i više vole da budu izolovani od toga.

Za neke zvezde nismo čuli skoro, pa se prosto zapitamo da li su živi i zdravi. U stvari, oni su sasvim u redu, samo su daleko od oka javnosti i uživaju u odvojenosti od sveg tog glamura i poziranja. Ovo su samo neki od njih.

Danijel Dej-Luis

Trostruki oskarovac nikad nije voleo crveni tepih i svetla kamera, a to je dokazao prvo šestogodišnjom pauzom a potom i konačnim povlačenjem iz glume. Živi na svom privatnom imanju u planinama gde se bavi pravljenjem cipela i odrađivanjem drveta. Mnogi se pitaju da li će se predomisliti oko nastavka karijere, ali čini se da mu to baš i nije prioritet.

Terens Malik

Vrlo je teško naići na njega bilo gde u javnosti, jer ne voli da ga iko fotografiše niti snima. Vrlo retko daje intervjue, a čak je zabeleženo da nije dozvolio producentima filmova da zadrže ikakve njegove rukopise. Kada je jednom prilikom nestao, javio se naknadno da kaže kako šeta od Teksasa do Oklahome i posmatra ptice. Ekscentričnost se odnosila i na njegovu bivšu ženu, kojoj nije dozvoljavao da uđe u njegovu kancelariju ili pozajmi njegove knjige.

Meg Vajt

Ženska polovina benda The White Stripes, nikada nije bila dobra pred kamerama i jedna njihova turneja 2007. godine je bila otkazana zbog njene anksioznosti. Od raspada benda 2009. godine, niko nije siguran šta ona tačno radi, a i sam Džek Vajt kaže da odavno nije pričao sa njom, jer se ona uopšte ne javlja na telefon.

Džin Hekman

Imao je zavidnu karijeru i glumio u nekim sjajnim filmovima, ali već celu deceniju niko nije siguran da li je zauvek odustao od glume ili ne. U međuvremenu su stigli izveštaji kako se posvetio slikanju, vožnji električnog bicikla i pisanju knjiga.

Enja

Irska pevačica voli tih i povučen život i uživa u njemu u svom dvorcu u blizini Dablina, zajedno sa svojim mačkama. Niko je ne smatra previše zabavnom, a čak i njena porodica je priznala da je ne viđa tako često. Ponekad se pojavi u javnosti i nekad nastupi, ali češće je u izolaciji od svega.

Džon Dikon

Nekada je bio član grupe Queen i učestvovao na mnogim njihovim hitovima, ali je izašao iz benda, a nakon 1997. potpuno prestao da nastupa. Nije učestvovao ni u jednom od kasnijih okupljanja i nastupa benda, već živi u miru i tišini. Zanimljivo je da još uvek dobija dosta novca od tantijema, tako da se procenjuje da ima više od 100 miliona evra.

Celebrities_look_alike_animals1-cover Ove životinje izgledaju isto kao poznate ličnosti collage Poznate ličnosti koje ne veruju u monogamiju ERB-Musk-Zuckerberg-796x417 Mark Zakerberg i Ilon Mask u epskoj rep borbi poznati-cover Ljudi su pronašli dvojnike poznatih ličnosti među svojim precima · · · ·