Zvezde novog Pirelli kalendara
PULS GRADA · moda

Po prvi put od kako se svet upoznao sa pojmom Pirelli kalendara jedan XL model dobio je priliku da začini narednu godinu. Reč je o putenoj Candice Huffine, koja je za novi kalendar pozirala u koži i lateksu, a od kako je i zvanično objavljeno da je ona prva bucmasta manekenka koja se ikada pojavila na stranama ovog prestižnog izdanja svet ne prestaje da je pominje.

Sada kad imamo priliku da vidimo i neke od fotografija 29-godišnje Candince, jasno nam je zašto je ona bila pravi izbor i osveženje, naročito, jer je za 2015. planirano da kalendar ima elemente glamuroznog fetiš izdanja. U sjajnoj crno-beloj fotografiji brineta u crnom korsetu od lateksa svima je objasnila da su obline za ponos, a ne skrivanje.

Tokom 50 godina koliko broji Pirelli publikacija, malo puta je zabeležen takav erotski naboj, a oni koji su upoznati sa istorijskim detaljima mogu i sami da posvedoče.

Ona je za Vogue izjavila da je srećna što se stvari u modnoj industriji, pa i u izdanjima poput kalendara menjaju u pozitivnom pravcu, i da je ona samo dokaz tih dobrih promena. Za odličan izbor devojaka pobrinula se nekadašnja glavna urednica francuskog Vogue-a Carine Roitfeld. Među lepoticama se pojavljuje 26-godišnja Joan Smalls, koja je poznata i kao najbolja prijateljica popularne Care Delevingne.

Nemačka lepotica Anna Ewers pozirala je kao zanosna dvojnica čuvene Brigitte Bardot.

Imajući u vidu da je kalendar za 2015. godinu zamišljen kao glamurozno izdanje koje se poigrava fetišima, Ewersova je pozirala i na retro biciklu.

Tu je i vremešna Isabeli Fontana (31), brazilska lepotica, zamišljena kao divlja vestern cura.

Ipak, čini se da niko i ništa nije uspelo da zaseni Candice, jer je ona bila apsolutno besprekorna, iz svakog ugla.

23 savršene košulje 23 košulje za 23 dana avgusta Nina Karlavaris Kupaći kostimi Nine Karlavaris Najbolje obučeni muškarci 8 najbolje obučenih muškaraca u julu Michael Jackson Modna obeležja u muzičkim spotovima · ·