pagecover234
KULTURA · fotografija

Ekipa glumaca serije „Game Of Thrones“ već uveliko radi na promociji sedme sezone serijala, koja kreće sa prikazivanjem 16. jula. Poslednja u nizu njihovih marketinških aktivnosti je veliki intervju za magazin Time. I pre nego što smo ga pročitali, zapale su nam za oko šljašteće slike junaka serije, za koje je odgovoran britanski fotograf Miles Aldridge.

On je naširoko poznat po svojoj fotografskoj estetici koju karakteriše prezasićenost bojama, jako osvetljenje, nadrealni elementi, i protagonisti sa ozbiljnim ili blago zagonetnim izrazima lica, koji više priliče statuama nego živim ljudima. Možemo primetiti da se u ovoj kolekciji fotografija za magazin Time u potpunosti držao svoje formule.

Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju njegove fotografije glumačke ekipe serije Game Of Thrones. Više radova Milesa Aldridgea možete pronaći na njegovom zvaničnom veb-sajtu.

Emilia ClarkeOtvori galeriju
Wim-van-den-Heever_cover Najbolje fotografije živog sveta cover Kada stvarnost pravi optičke iluzije best-iphone-photography-awards-winners-2017-25-595358962eb39__880_cover Talentovanim ljudima nisu potrebni skupi foto-aparati da bi zablistali cEX4F1LiM2r9PFyTQ7Vs_1082137420 Tata i ćerkica se opraštaju od porodičnog doma i mame · · ·