poznate
U VAZDUHU · društvene mreže

Vreme je mora, plaža, sunčanja, kupaćih kostima. Obnažena i preplanula tela su svuda oko nas. I nije baš zabavno loviti golotinju kada su svi obnaženi, ali ipak svi vole da vide lepo telo na plaži.

Kada vidimo kako svetski poznate ličnosti izgledaju na plaži ponekad nam se čini da mi ne zaslužujemo da uskočimo u bikini, i protegnemo se na pesku. Zašto? Jer njihova preplanula tela izgledaju kao da ih je božanska ruka izvajala.

Da pokažu svoje obline ovog leta nisu propustile ni neke od najvećih svetskih zvezda. Uživju u letovanjima ali uživaju i da podele fotografije na društvenim mrežama.Kako izgledaju u bikiniju, pogledajte u našoj galeiji.

HAILEY BALDWINOtvori galeriju

Svaka od ovih devojaka se baš super provodi i izgleda još bolje. Zaista uživaju u čarima leta. I definitivno je uz njihove fotografije leto još toplije.

otac Otac i ćerka osvajaju Internet svojim frizurama Baka Srećan epilog: Google je odgovorio baki koja je ljubazno guglala sve Upoznajte inspirativne žene sa Instagrama baka onlajn Ljubaznost je bitna: Kako 85-godišnjakinja pretražuje Internet