Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

5 hotela na otvorenom koje vredi posetiti

AUTOR: CityMagazine 16 Jun, 2019

L’AND, Portugal

Foto: L'AND

Foto: L’AND

Deset od 22 apartmana hotela L’Ande imaju krovove koji se uvlače. Okružen vinogradom u Montemor-o-Novo u Portugalu, možete očekivati obroke vrhunskog kvaliteta u restoranu sa Mišelin zvezdicom, potpuno opuštanje u Caudalie Spa i potencijalno najbolje degustacije vina koje ste ikada doživeli.

L’ALBERETA, Italija

Sa pogledom na severno italijansko jezero Iseo i vinograde Franciacorta (gde morate da probate neka od penušavih vina), hotel sa pet zvezdica poseduje najmoderniji Espace Chenot spa i italijanski bistro. Međutim, najspektakularnija ponuda je Kabriolet apartman, koji ima krov iznad luksuznog kreveta.

ELKUI DOMOS, Čile

Elkui Domos, u čileanskoj regiji Cokuimbo, ne šali se kada je u pitanju astronomija. Pored ponude kupolastih struktura opremljenih zip-panelom, hotel se takođe može pohvaliti astronomskom opservatorijom u kojoj se nalaze teleskopi Celestron i Schmidt-Cassegrain.

KAKSLAUTTANEN ARCTIC RESORT, Finska

VW PICS/ GETTY IMAGES

VW PICS/ GETTY IMAGES

Ove sobe nisu tehnički otvorene (Finska je prilično hladna), ali Kakslauttanenovi stakleni igloi, koji su dostupni od sredine avgusta do aprila, prostrani su, greju se u i pružaju neverovatan pogled na nebo.

LION SANDS PRIVATE GAME RESERVE, Južna Afrika

LION SANDS PRIVATE GAME RESERVE

LION SANDS PRIVATE GAME RESERVE

U redu, morate biti prilično hrabri da ostanete u ovoj kućici na drvetu (koja je izgrađena 1933. kao platforma fotografa), ali ako ste dovoljno hrabri da je isprobate, nikada je nećete zaboraviti. Gosti mogu večerati u loži Lion Sands pre nego što ih sprovedu do kuće na drvetu, naoružani odbojnicima protiv komaraca, bakljama i dvosmernim radiom, a zatim ostavljeni sami do jutra.

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

Ne tako poznata grčka ostrva koja morate da posetite

Letnji meseci, poznati kao glavna sezona u Grčkoj, donose veliki broj putnika na brojna slikovita ostrva sa neverovatnim plažama i…

Ovo su najbolji kampovi u Evropi

U Evropi ima mnogo kampova koji se dosta razlikuju po stilu, ali i samom konceptu kampovanja. Verovatno vam je prva…

Ovo su najopasniji aerodromi na svetu

Većina ljudi, bilo da su oni koji prvi put lete, ili pak iskusni putnici avionom, sigurno bi bila, ili je…

Filip je zaljubljen u Italiju

Italija je pravi magnet za turiste celog sveta – pa i za njega. S nogu ga je oborila svakim svojim…