Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

City Guesser: Pogodi grad iz videa u novoj zabavnoj veb aplikaciji

AUTOR: CityMagazine 23 Feb, 2021
City Guesser: Pogodi grad iz videa u novoj zabavnoj veb aplikaciji

Ako vam nedostaju putovanja, a voleli biste i da se malo zabavite, preporučujemo vam da posetite sajt City Guesser. U pitanju je veb aplikacija koja vam nudi mogućnost da se igrate igre pogađanja i proverite svoje poznavanje različitih gradova sveta.

Sve što treba da uradite je da izaberete da li želite da pogađate gradove u celom svetu, na određenom kontinentu ili u nekoj posebnoj državi. Kada to učinite, automatski će biti pušten video sa ulica jednog od gradova koji se nalazi na izabranom geografskom prostoru.

Vaš zadatak je da obratite pažnju na snimljeno okruženje prikazano u videu i otkrijete o kom se gradu radi. Kako biste proverili da li ste tačno pogodili grad sa snimka, pronađite na mapi sveta grad za koji mislite da je u pitanju, kliknite na njega, pa na dugme „GUESS”, i ubrzo ćete saznati da li ste bili u pravu i koji je tačan odgovor ako niste.

Dakle, radi se o vrlo jednostavnoj, ali i vrlo zabavnoj igri pogađanja. Ona ne zahteva veliki napor, a i aktivnost gledanja video klipova iz različitih gradova sveta je opuštajuća sama po sebi.

Izvor: Rock Paper Shotgun