Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Da li ste čuli za novo ostrvo samo za odrasle?

AUTOR: CityMagazine 22 Mar, 2019
Da li ste čuli za novo ostrvo samo za odrasle?

Potpuno solarno naselje je deo rastućeg kretanja eko-prijateljskog turizma. Malo odmaralište na Maldivima proglašeno je najboljim novim luksuznim odmaralištem za 2019. godinu.

Kudadu Maldivi je kompleks sa 15 jednosobnih ili dvosobnih nadvodnih rezidencija, a u slučaju da neometani pogledi na okean nisu dovoljni, ima i beskonačan bazen koji gleda na vodu. Otvoren je 26. decembra 2018. godine, ali već privlači brojne goste.

Luksuzno odmaralište za one sa dubokim džepom

Luksuzno odmaralište za one sa dubokim džepom

Hotel je deo rastućeg trenda eko-prijateljskog turizma. Nagnuti krov naselja stvara dovoljno energije da opslužuje 50 gostiju i 100 zaposlenih u svakom trenutku.

Sada se Kudadu računa kao jedan od mnogih luksuznih hotelskih ponuda na Maldivima, uključujući i prvu podvodnu hotelsku vilu na svetu, u kojoj boravak za jednu noć košta 50.000 dolara, kao i odmaralište koje je dom muzeja podvodne skulpture.

Iz apartmana se pruža prelep pogled

Iz apartmana se pruža prelep pogled

Kao nezaobilazna stanica za bogate putnike koji traže luksuz pridružuje se švajcarskoj planinskoj kući sa sedam spavaćih soba koja je proglašena najboljom skijaškom kućom na svetu i odmaralištem na Baliju sa „najboljim pogledom na svetu”.