Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Gde po horoskopu treba da putujete ove godine

AUTOR: CityMagazine 22 Jan, 2019
Gde po horoskopu treba da putujete ove godine

Inspiracija za putovanja može nam doći iz raznih izvora, bilo da je u pitanju nečija preporuka po povratku sa određene destinacije, ili neki atraktivni događaj koji jednostavno morate posetiti. A šta vam tačno kažu zvezde za putovanje u ovoj godini?

Mesta koja posećujete treba da odaberete i po tome šta vam se inače dopada i kakva ste osoba, a horoskopski znak je ono što određuje baš te osobine. U nastavku pročitajte šta kažu astrolozi o najboljim destinacijama za svaki horoskopski znak u 2019.

Ovan – Avantura

Ne postoji jedna konkretna destinacija kao preporuka, zato što ovnovi vole uzbuđenje i avanture. Oni treba da pronađu neko mesto na kome mogu učestvovati u zanimljivim aktivnostima poput bandži skokova, splavarenja, skokova padobranom itd. Mora im biti zanimljivo i uzbudljivo, zato je najbolje da prate svoj instinkt.

Bik – Amalfijska obala, Italija

Svako treba da poseti ovu obalu, a posebno bikovi

Svako treba da poseti ovu obalu, a posebno bikovi

Bikovi vole da se prepuste svim čulima i uživanju, a ova prelepa obala pravo je mesto za to. Prostora za šetnju i uživanju u prirodi i okruženju ima napretek, a lokalna hrana i piće kupiće vas za sva vremena. Ovde je sve podređeno uživanju i povezanošću sa prirodom.

Blizanci – Njujork

Ovo je pravo mesto za blizance, zbog toga što oni vole raznolikost, a Njujork zaista ima da ponudi neverovatnu količinu iskustava i događaja. Nemirni i neobuzdani duh ovde može pronaći toliko različitih stvari i opcija, da će to biti ekvivalent poseti nekoliko mesta odjednom, a to je baš ono što je ovom znaku potrebno.

Rak – Veliki koralni greben, Australija

Činjenica je da rakovi više vole da budu izolovani od sveta i ušuškani u svom domu, ali i za njih postoji mesto koje bi trebalo da posete. Kao vodeni znak, najbolje će se povezati sa prirodom negde gde je bogatstvo vodenog sveta, kao npr. kod Velikog koralnog grebena. Tu su razne vodene aktivnosti, a sam životinjski svet je bogat i prelep.

Lav – Bali, Indonezija

Prirodne lepote i kraljevsko uživanje

Prirodne lepote i kraljevsko uživanje

Kako vole da se osećaju kraljevski i po prirodi oslobođeno, Bali je pravo mesto za lavove da dođu u dodir sa tim stranama. On će inspirisati i razmaziti sve one koji tu dođu u posetu, omogućavajući im da se posvete sebi na najbolji mogući način. Za to će biti zaduženi mnogobrojni spa i velnes centri i prirodne lepote.

Devica – Maču Pikču, Peru

Device vole na naprave konkretan plan i izvrše ga do kraja, a upućivanje na ovaj put će im pored toga omogućiti i da budu u kontaktu sa svojom zemljanom stranom znaka. Kao ljubitelji prirode i fizičkih aktivnosti, uživaće u šetnjama na velikim visinama, sa pogledom na razna bogatstva ovog predela.

Vaga – Obale Sene, Pariz

Vladalac ovog znaka je Venera, planeta lepote i ljubavi, a on uživa u umetnosti, kulturi i romantici. U Parizu se može ostvariti sve to, šetnjom uz obale Sene i upijanjem sve okolne lepote. Tu postoji neverovatna količina sadržaja koja će prijati svakom njihovom čulu i umetničkoj noti duše.

Škorpija – Los Anđeles

Ponešto za svakoga

Ponešto za svakoga

Los Anđeles je prepun raznolikog sadržaja koji i te kako može da odgovara znaku poput škorpije. Zbog svoje prirodne senzualnosti i kreativnosti, škorpije će ovde moći da se pronađu u raznim ljudima i dešavanjima, i tako utole želju za otkrivanjem novih stvari. Njihova strastvenost ovde će imati čemu da se raduje.

Strelac – Angkor Vat, Kambodža

Stalno ste u pokretu i potrazi za novim iskustvima, a Angkor Vat je jedno od mesta koja morate posetiti. Tu ima puno prostora za lutanje, upijanje atmosfere i istorije i saznavanje nečeg novog iz filozofije, misticizma i drevnih kultura. A pre svega, osećaćete se oslobođeno.

Jarac – Uskršnje ostrvo

Kao vredne i posvećene osobe, po odlasku na putovanje treba im pravi odmor i beg od svega. Kako ne vole prevelike gužve, ovde će moći da se osećaju prijatno i istovremeno dovoljno daleko od svih obaveza. Želja za istraživanjem i ljubav prema šetnji i aktivnostima na otvorenom biće ispunjena u potpunosti.

Vodolija – Vožnja brzim vozom u Japanu

Jedinstveno iskustvo

Jedinstveno iskustvo

Nikada niste voleli isto što i svi ostali, pa tako i u pogledu putovanja. Kako volite nove tehnologije, iskustvo vožnje brzim japanskim vozom može da bude baš ono što vam je potrebno u ovoj godini. Tako možete usput izabrati koji deo Japana vas više privlači i koji sadržaj vam najviše odgovara.

Ribe – Island

Spiritualnost i dodir sa sobom je ono što ljudi u ovom znaku vole da ostvare na putovanjima, a Island je odlična tačka za to. Prirodne lepote nude zanimljive misterije i mogućnosti za uživanje, a hladnoća neće smetati onima koji su po prirodi avanturistički nastrojeni i znatiželjni.