Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Neprocenjiva iskustva koja se pamte

AUTOR: CityMagazine 08 Jan, 2019
Neprocenjiva iskustva koja se pamte

Priceless Cities platforma vam upravo to omogućava. Od nedavno dostupna i korisnicima Mastercard kartica iz Srbije, Priceless Cities je način da obogatite svoja iskustva različitim aktivnostima u čak 40 gradova širom sveta. Koja god da je vaša strast: muzika, kulinarstvo, kultura, sport ili nešto potpuno drugačije, Priceless cities vam nudi preko 2.000 raznovrsnih i jedinstvenih ponuda uz koje ćete na svakodnevnicu i putovanja gledati novim očima.

Ukoliko planirate da ove hladne dane provedete u toplijim krajevima i odabrali ste Dubai kao svoju destinaciju, ne propustite mogućnost da budete VIP posetilac čuvenog Burdž Kalifa tornja. Prošetajte kroz ovaj veličanstveni dragulj istoka u pratnji ličnog vodiča, a za sam kraj ovog jedinstvenog doživljaja, moći ćete da se opustite uz večeru na samom vrhu ovog jedinstvenog zdanja.

Dubai

Dubai

Maštate o tome da pobegnete negde za vikend sa voljenom osobom i posmatrate bajkovit zalazak sunca? Nema lepšeg mesta za takav užitak od Italije! Provedite dva nezaboravna dana u Trapani, uživajući u romantičnom zalasku sunca pored vetrenjače čiji je pristup zatvoren za širu javnost. Nezaboravni doživljaj će upotpuniti hrana specijalno spremljena za vas i prefinjeno vino dok do vas dopiru zvuci klavira. Neprocenjivo, zar ne?