Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

U Londonu je otvoren apartman u kome je sve u znaku sira

AUTOR: CityMagazine 15 Feb, 2020
U Londonu je otvoren apartman u kome je sve u znaku sira

Ljubitelji sira konačno mogu da prožive svoj san da u svakom trenutku budu okruženi svojom omiljenom namirnicom. Naime, britanski lanac bistroa Café Rouge nedavno je otvorio jedinstven apartman u kome je sve u znaku sira. Ovo neobično mesto se nalazi u londonskoj četvrti Kemden.

Istog trenutka kada zakoračite u ovaj apartman, bićete okruženi tapetama, nameštajem, jastucima i presvlakama sa motivima ili u obliku različitih sireva.

U spavaćoj sobi ćete se, naravno, susresti sa posteljinom sa slikama sira. Različite dekoracije i instalacije na temu sira će vas naterati da istog trenutka uzmete telefon i napravite novi Instagram post, a ako kojim slučajem ogladnite i poželite da prezalogajite svoj omiljeni mlečni proizvod, tu je broj za naručivanje koji možete okrenuti u bilo koje doba dana.

Ovaj apartman je otvoren sa ciljem da ispromoviše novi zimski meni lanca bistroa Café Rouge, koji je, pogađate, u znaku sira. Obroci sa ovog menija su, naravno, dostupni u frižideru apartmana. Nažalost, nije moguće rezervisati svoje mesto u apartmanu, već je on isključivo namenjen pobednicima nagradne igre ove kompanije.

Do sada je devetoro ljudi dobilo priliku da odsednu u apartmanu u znaku sira. Akcija se zvanično završila 6. febuara, ali iz Café Rouge-a najavljuju da zbog velikog intesovanja postoji mogućnost produženja rada apartmana, ali i njegovog otvaranja za širu javnost. Nadamo se da će se to i stvarno dogoditi.

Izvor: Maxim