Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

U ovom hotelu boravak zavisi od horoskopskog znaka

AUTOR: CityMagazine 20 Feb, 2019
U ovom hotelu boravak zavisi od horoskopskog znaka

Sidnej je dobio „prvi svetski astrološki hotel“ u kome se paketi prilagođavaju horoskopskim znacima. Tokom boravka, gosti mogu i da učestvuju u mnogobrojnim aktivnostima povezanim sa ovom temom.

Hotel je napravio jedinstvena iskustva, tako da se svaki znak oseća dobrodošlim, jer su enterijer, hrana i aktivnosti inspirisani proučavanjem zvezda. Tako možete uživati u čaju i kolačićima u skladu sa svojim znakom, ili istraživati zodijak u bogatoj astrološkoj biblioteci.

Gostima su na raspolaganju i usluge jednog profesionalnog astrologa, gde se takođe može birati nekoliko različitih paketa usluga. Ističe se 90-minutna interpretacija natalne karte, sa detaljnim osvrtom na položaj zvezda u trenutku i na mestu nečijeg rođenja. U hotel su dobrodošli i kućni ljubimci, a ima ukupno 95 soba.

Svaki horoskopski znak dobija poseban paket (Foto: Nikki To)

Svaki horoskopski znak dobija poseban paket (Foto: Nikki To)

Ono što je interesantno je da su se potrudili da sve bude prilagođeno horoskopskom znaku ne samo tokom boravka u hotelu, već i prilikom šetnje obližnjim krajem. To znači da možete tražiti predloge šta sve treba da vidite i probate u okolini, tako da u potpunosti budete zadovoljni.