Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Avanture jednog ježa i bengalske mačke su hit na Instagramu

AUTOR: CityMagazine 12 Nov, 2019
Avanture jednog ježa i bengalske mačke su hit na Instagramu

Životinje su najslađi avanturisti. Nove zvezde Instagrama, jež Herbi i bengalska mačka Odri, to dokazuju iz dana u dan. Oni zajedno posećuju najlepše delove naše planete i uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

Njihova ljudska prijateljica Talita Girnus ih za to vreme fotografiše dok poziraju ispred planina, na livadi punoj cveća ili dok uživaju u popodnevnoj užini. Njihovoj sreći nema kraja i zbog toga Instagram profil sa njihovim slikama ima čak 1,6 miliona pratilaca.

Izvor: instagram.com/mr.pokee

Talita objavljuje slike svojih dražesnih ljubimaca na Instagram nalog po imenu mr.pokee. To je bilo ime njenog prvog ježa od koga je sve počelo. „Znate onaj osećaj kada vam se čini da je svet stao na nekoliko sekundi? E, pa tako sam se ja osećala kada je Pokee prvi put bio u mojim rukama“, priseća se Talita svog prvog susreta sa svojim novim ježom koji je tada bio star svega osam nedelja. „Bio je vrlo miran dok je ležao na mom dlanu. Činilo mi se kao da je hteo da mi kaže da baš tu pripada“, nastavila je Talita o svom nekadašnjem ljubimcu.

Izvor: instagram.com/mr.pokee

Nažalost, ježić Pokee je umro malo pre svog četvrtog rođendana, početkom 2019. Njegov duh, međutim, i dalje živi na Instagramu profilu sa avanturuma Herbija i Odri. Neke od njih možete videti u galeriji ispod teksta. „Sa svim ozbiljnim stvarima koje se dešavaju u našem svetu, ljudima treba razlog da se nasmeju. Ja sam srećna da to mogu da im pružim sa fotografijama Herbija i Odri“, rekla je Talita i dodala: „Svaki put kada se vratite na naš profil, želimo da vas podsetimo da ne izgubite veru u dobrotu i uvek pratite svoje srce.“

Izvor: My Modern Met