sn-satnica
21. maj
U VAZDUHU · grad

Predstojećeg vikenda održava se drugi dan ovogodišnjeg „Supernatural festivala“. Program jedanaestog po redu „Supernatural festivala“ obećava dobru zabavu za sve uzraste.

U okviru muzičkog dela festivala nastupaju dečiji hor „Čarolija i Leontina“, „DF hor“, „Lollobrigida“, „Irie FM“, „Kanda, Kodža i Nebojša“ i Nikola Vranjković, dok će festival obeležiti i predstavljanje autentične gastronomije Srbije i brojna dešavanja sa ciljem da podignu svest o važnosti očuvanja životne sredine i upoznaju posetioce festivala sa zdravim i ekološkim životnim stilovima.

„Zelena pijaca“ hrane autentičnih proizvoda Srbije najvišeg kvaliteta, okupiće mala poljoprivredna gazdinstva iz okoline Beograda, Velike Plane i Leskovca koji još uvek čuvaju stare sorte voća i povrća, uzgajivače autohtonih rasa domaćih životinja sa Stare Planine.

Pijaca će predstaviti „Slow food“ koncept pristupa hrani i domaće delikatese proizvedene po tradicionalnim recepturama. Deo pijace biće i otvorena kuhinja gde će renomirani majstori kuhinje pripremati gurmanske zalogaje za sve sladokusce.

Ada Huja
Supernatural
600, 800 rsd
Događaj na Facebooku

Zelena zajednica ekoloških organizacija upoznaće posetioce sa svim aspektima zaštite životne sredine, wellness radionice kapuere, joge, masaže, izložba lekovitog i aromatičnog bilja – promovisaće harmoniju duha i tela.

Danube Village upoznaće sve zainteresovane sa biodiverzitetom i ekoturizmom na Dunavu, dok će radionice za decu kroz zabavu i igru upoznati mališane kako se sadi lekovito bilje, lavanda, ruzmarin, majčina dušica, zašto su važne pčele i kako da kroz veselu potragu za blagom otkriju važna znanja za zdraviju i zeleniju planetu.

Karte za festival mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima, dok će na dan festivala moći da se kupe na ulazu u Supernatural park na Adi Huji. Na dan festivala do 14 časova za decu i roditelje ulaz će biti besplatan. Sve karte prethodno kupljene za 23. april važe 21. maja.

Marketing za marketare 21. maj 2017. IntegracIAA 2017: Konferencija za marketare 26741742674_68b2becaa9_o 20. maj 2017. 14. Noć muzeja: Velike i male revolucije cover4hmf 14. maj 2017. 4. Hand Made Festival u Dorćol Platzu IMG_8298 12. maj 2017. Četvrti LINK2job sajam zapošljavanja · · · · · · · · · · · · ·