dečiji sajam
24. apr
PULS GRADA · deca

Petnaesti Jaffa dečiji sajam održaće se na Beogradskom sajmu u hali 3.

Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći će da vide i dobiju informacije o velikom broju dečjih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će da iskoriste i kupe određene proizvode po specijalnim popustima.

Na Dečijem sajmu biće zastupljeni izlagači koji će pokazati proizvode i sadržaje vezane za pravilan rast i razvoj dece i beba: odeća, obuća, hrana, igračke, dečija kozmetika, nameštaj; usluge koje se odnose na dečije obrazovanje, štednju, osiguranje, izdavačka delatnost, kreativne radionice, ples, gluma, ritmika.

do
Hala 3, Bulevar vojvode Mišića 14, Beograd
Beogradski sajam
besplatno

Poseban program sajma će se odvijati na sportskom terenu, prezentacije sportova, mini turnir u malom fudbalu, druženje sa sportskim idolima, kao i sportsko penjanje na veštačkoj steni. Važan segment je i program stručnih predavanja, pre svega iz oblasti prava deteta, dečije i socijalne politike, zdrave ishrane, kao i najnovijih saznanja iz pedijatrije.

U okviru izložbenog prostora sajma, biće organizovan kutak za bebe, gde će mame moći da u intimnom prostoru presvuku i podoje svoje bebe, kao i da ostave svoja kolica na čuvanje. U sklopu će raditi i dečiji bioskop, kao i velika Tehnokids igraonica sa brojnim modernim i edukativnim rekvizitima.

Svi posetioci moći će da dobiju besplatne uzorke, iskoriste povoljnost kupovine proizvoda koji su dostupni samo na ovom sajmu, dobiju sve tražene informacije, da prisustvuju dečijim pozorišnim predstavama, modnim revijama mališana i trudnica,  budu u društvu omiljenih dečjih likova i još mnogo toga.

ledeno dobar 21. avgust 6000. „Ledeno doba uživo“ u Kombank Areni Mikser Kids market 25. januar 2015. Mikser Kids Market u znaku zimskih čarolija 10633611_480547875420356_5563192871658116950_o 21. avgust 6800. Festival dečije muzike „Čarolija“ u Domu sindikata kids fest 13. oktobar 2014. Dečji filmski festival Kids Fest u Beogradu