20. Rolerijada "Plus"
23. sep
PULS GRADA · sport&rekreacija

U subotu, 23. septembra, u centru Beograda održava se 20. Beogradska rolerijada. Organizatori su odlučili da jubilej druženja na točkićima obeleže velikom promenom u konceptu manifestacije, koja se sada zove Rolerijada PLUS!

Osim na rolerima deca će moći da se takmiče i na trotinetima, triciklima, raznim biciklićima za najmlađe, skejtu, hoverbordu, segveju, zato se sada čitava manifestacija zove Rolerijada PLUS! I sve to održavaće se na ulicama oko Trga Republike u okviru „Poli“ takmičarske zone, u kružnim vožnjama oko pešačkih ostrva. Najzad će roditelji moći da vide i navijaju za svoj mališane od starta do cilja!

Tu su i razni animatori i klovnovi, brejkeri i čirlidersice sa ciljem da svi posetioci provedu nezaboravan dan na točkićima. Osim na Trgu Republike, razna takmičenja se održavaju i na Terazijama – Rolerlend, u Vasinoj ulici – Turnir u hokeju i Dacia Poligon spretnosti, i prvi put Naxi slalom!

do
Trg Republike, Beograd
Rolerijada
Događaj na Facebooku

Kada se deca umore od trkanja, moći će da dođu i pogledaju najbolje plesače iz nekoliko plesnih klubova Srbije, na bini na Trgu Republike. Plesni program počine u 12h i to nečim posebnim – pravi dečji mjuzikl Prima, sa preko 100 malih plesača i glumaca. Ceo plesni program traje do 18h.

Glavni program, kojim se obeležava 20 godina Rolerijade, počinje u 20h velikom teenage rock and roller svirkom, na NOIZZ stejdžu, na Trgu Republike! Učestvuju bendovi MasterBlastersi, DJ Alex i zvezda večeri, sjajni Johnny Ranković sa svojim bendom The Churlians! Kao njihov gost na koncertu, sviraće i Žika Jelić iz YU Grupe! Naravno, svirka je besplatna za sve Beograđane a odlična zabava u rock fazonu zagarantovana.

Svaki učesnik Rolerijade plus dobija specijalan stiker povodom 20 godina, a svi takmičari Poli porodične zone besplatan obrok – hot dog. Najbolje učesnike očekuju medalje i nagrade sponzora. Najmlađe će tokom dana i takmičenja na Trgu Republike zabavljati klovnovi.

Prijavljivanje za razne trke već traje a broj učesnika u svakoj je ograničen i zato požurite na njihov sajt da prijavite vaše mališane.


Color Running trka 17. septembar 2017. Treća trka s bojama u Srbiji – Color RUNNING powered by Tikkurila POCETAK PRIPREMA ZA VELIKU NIKE TRKU 23. jul 2017. „Belgrade 10k“ – Početak priprema za veliku Nike trku Noćni maraton_cover 24. jun 2017. 8. Noćni maraton u Novom Sadu Najava Olimpijskog dana 2017 10. jun 2017. „Olimpijski dan“ u Hajd parku · · · · · ·